Ιβάνα Κνολ: Μετά το Κατάρ κάνει διακοπές στις ΗΠΑ το κορίτσι του Μουντιάλ

Ιβάνα Κνολ: Μετά το Κατάρ κάνει διακοπές στις ΗΠΑ το κορίτσι του Μουντιάλ

Η Ιβάνα Κνολ έβγαλε αρκετά χρήματα από την παρουσία της στο Κατάρ και αποφάσισε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να περάσει τις γιορτές

knoll-m
Μπορεί η Κροατία να έφτασε έως τον μικρό τελικό στο Μουντιάλ του Κατάρ και να κατέλαβε την 3η θέση αλλά κανείς δεν θα ξεχάσει την παρουσία της Ιβάνα Κνολ στα γήπεδα της χώρας. 

Η πρώην Miss Κροατία παρακολούθησε όλα τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας της χώρας της και προκάλεσε ... πανικό στις εξέδρες. Ο Λούκα Μόντριτς και οι συμπαίκτες του έκαναν σπουδαία πράγματα στο χορτάρι αλλά η Ιβάνα ... κεντούσε στην εξέδρα. 

IVANA_34
IVANA_3
IVABA_2
IVANA_1


Κλείσιμο
Η πανέμορφη Κροάτισσα που κινδύνεψε με σύλληψη λόγω των εμφανίσεων της με μαγιό στις παραλίες της Ντόχα κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να γίνει το πρόσωπο του Μουντιάλ. Σε κάθε της εμφάνιση εντός και εκτός γηπέδων προκαλούσε "σεισμό" και τα μεγαλύτερα ΜΜΕ στον πλανήτη ασχολήθηκαν μαζί της. 

Η ίδια απολάμβανε τη δημοσιότητα αλλά έβγαλε και χρήματα από αυτή την ιστορία. Όταν έφτασε στο Κατάρ είχε 600.000 ακόλουθους στο Instagram και πλέον έχει 3 εκατ! Αύξησε παράλληλα το κασέ της για τις διαφημίσεις προϊόντων και όλοι ψάχνουν να την βρουν για να κερδίσουν οι εταιρείες τους κάτι από την αίγλη. 



Η Ιβάνα Κνολ κλήθηκε μέχρι και σε Gala της FIFA προς το τέλος του Μουντιάλ. Με τα κέρδη να αυξάνονται συνεχώς και με την δημοτικότητά της να έχει φτάσει στα ύψη η Ιβάνα αποφάσισε να περάσει τις διακοπές της για τις γιορτές στις ΗΠΑ. 

Επισκέφτηκε τη Νέα Υόρκη για βόλτες και ψώνια και εν συνεχεία κατέβηκε στο Μαϊάμι όπου φόρεσε το μαγιό της και άρχισε τις βουτιές και τα παιχνίδια στο νερό! 



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τι κρύβει η Κίνα- Συναγερμός και στην Ευρώπη

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην Κηφισίας - Μηχανή έπεσε σε φανάρι

Ο κατηγορούμενος Βούλγαρος αποκάλυψε τι φώναζαν οι μαθητές-βιαστές του 15χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης