ΛεΜπρόν: Διάλεξε το... απόλυτο παιχνίδι ΝΒΑ που έχει διεξαχθεί τα Χριστούγεννα - Δείτε βίντεο

ΛεΜπρόν: Διάλεξε το... απόλυτο παιχνίδι ΝΒΑ που έχει διεξαχθεί τα Χριστούγεννα - Δείτε βίντεο

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε την επιλογή του αναφορικά με το ποιο ήταν το κορυφαίο ματς ΝΒΑ την ημέρα των Χριστουγέννων και το μετέφερε μέσω των social media

lebron
Όσο οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν φέτος την ημέρα των Χριστουγέννων βρίσκονται προ των πυλών, μία ματιά στο παρελθόν δεν θα μπορούσε παρά να συναρπάσει ακόμη περισσότερο το κοινό του ΝΒΑ. Η επιλογή για το καλύτερο παιχνίδι που έχει διεξαχθεί ποτέ την 25η Δεκεμβρίου ίσως είναι δύσκολη, όμως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν άφησε πολλά περιθώρια.

Συγκεκριμένα, φάνηκε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram να δίνει και την απάντηση! Σε μορφή story πόσταρε την ανάρτηση του Bleacher Report που αφορούσε το παιχνίδι ανάμεσα στους Καβαλίερς και τους Γουόριορς το 2016, όταν ο «Βασιλιάς» βρισκόταν ακόμη στο Κλίβελαντ, χαρακτηρίζοντάς το ως το απόλυτο.

Στο... rematch των τελικών του περασμένου καλοκαιριού, οι Καβαλίερς των Λεμπρόν-Ίρβινγκ υποδέχτηκαν το Γκόλντεν Στέιτ των Ντουράντ-Κάρι-Τόμπσον και μετά από ανατροπή πήραν τη νίκη με 109-108 χαρίζοντας σπουδαίο "χριστουγεννιάτικο" θέαμα.

Θυμηθείτε τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ανάμεσα σε Καβαλίερς και Γουόριορς τα Χριστούγεννα του 2016:

Best Of Cavaliers vs. Warriors 2016 Christmas Day | Rewind
Κλείσιμο


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης