Oι Χιτ πάτησαν γκάζι στο τέλος και νίκησαν με 115-110 τους Κλίπερς
Δεν μπόρεσαν οι Κλίπερς να φύγουν με το διπλό από το Μαϊάμι. Οι Χιτ επικράτησαν με 115-110, αφού έκαναν αυτό που έπρεπε στην τέταρτη περίοδο, ανεβάζοντας την απόδοση τους.
Ο Αντεμπάγιο έκανε double double με 31 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Μπάτλερ είχε 26 με 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Χίρο έμεινε στους 19 με 9 ριμπάουντ. Η ομάδα του Σποέλστρα πήγε στο 12-14, ενώ από την άλλη ο σύλλογος του LA έπεσε στο 14-13.
Για τους ηττημένους ο ηγέτης Πολ Τζορτζ είχε 29 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ ο Ρέτζι Τζάκσον είχε 20 πόντους με 4 ριμπάουντ, αλλά ήταν απελπιστικά μόνοι τους.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.