Επίσκεψη της αντιπροέδρου της Διεθνούς Ενωσης Οπτιμιστ στο Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης

Επίσκεψη της αντιπροέδρου της Διεθνούς Ενωσης Οπτιμιστ στο Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης

Ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

ΝΟΘ_1__2_
Σε τροχιά οργάνωσης και εντατικής προετοιμασίας βρίσκεται η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης με αφορμή τη μεγάλη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση που θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του τον Ιούλιο του 2023.

Το περασμένο Σάββατο, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Άκης Τσαλίκης, μαζί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλη του Ομίλου που συμμετέχουν εθελοντικά στη διοργάνωση, υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης την Αντιπρόεδρο της International Optimist Dinghy Association (IODA), υπεύθυνη για την Ευρώπη, κυρία Carmen Casco, την οποία και ξενάγησαν στους φιλόξενους χώρους του ΝΟΘ.

«Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Optimist, το οποίο είναι ‘ανοιχτό’ και σε συμμετοχές, εκτός Ευρώπης» επισημαίνει ο Πρόεδρος του ΝΟΘ κ. Άκης Τσαλίκης τονίζοντας πως άλλη μια ιδιαίτερα σημαντική ιστιοπλοϊκή διοργάνωση αποτελεί κομμάτι της στρατηγικής επιλογής του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, να διοργανώνει κάθε χρόνο τουλάχιστον ένα Πρωτάθλημα Πανευρωπαϊκού ή Παγκόσμιου χαρακτήρα.

Την Αντιπρόεδρο της IODA Carmen Casco υποδέχθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης – ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Λαμπριανίδης, η Ειδική Γραμματέας, Κοσμήτωρ και Έφορος Αντισφαίρισης Ηλιάνα Καρυπίδου και ο Έφορος Εγκαταστάσεων και Λιμενίσκου Λεωνίδας Τριαντόπουλος.

Παράλληλα, το ‘παρών’ έδωσαν και μέλη του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, όπου και συμμετείχαν στην Ομάδα Εργασίας σχετικά με την προετοιμασία ενός ακόμη σημαντικού Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που εντάσσεται στην δραστήρια ατζέντα του ΝΟΘ.

ΝΟΘ_2
Κλείσιμο


Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Θεσσαλονίκη, η Αντιπρόεδρος της IODA κα. Casco θα ενημερωθεί πλήρως από τη διοίκηση του ΝΟΘ σχετικά με τον χώρο τέλεσης των αγώνων ενώ παράλληλα θα συζητηθούν όλα τα τεχνικά θέματα αυτού του τόσο σημαντικού Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Optimist.

«Η διοργάνωση έχει πολλές απαιτήσεις, από τη φιλοξενία των αθλητών μέχρι τη διοργάνωση στη θάλασσα» τονίζει ο Πρόεδρος του ΝΟΘ κ. Τσαλίκης.

Σημειώνουμε ότι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Optimist 2023 θα πραγματοποιηθεί 15 – 22 Ιουλίου, και θα αγωνιστούν τουλάχιστον 270 αθλητές, η δε διοργάνωση με τους συνοδούς, προπονητές, κριτές αναμένεται να ξεπεράσει τους 500.

Ειδήσεις σήμερα

Προμήθειες 1,2 δισ. ευρώ εισπράττουν κάθε χρόνο οι τράπεζες - Πώς να τις αποφύγετε

€300.000 σε λογαριασμούς και €350.000 σε μετρητά δείχνουν μαύρο χρήμα στην «Κιβωτό»

O businessman και η δημοσιογράφος: Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος παντρεύτηκε τη Λίνα Δρούγκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης