ΝΒΑ: Ο Τζοέλ Εμπίντ πέτυχε 59 πόντους για τη νίκη των Σίξερς με 105-98 επί των Γιούτα Τζαζ

ΝΒΑ: Ο Τζοέλ Εμπίντ πέτυχε 59 πόντους για τη νίκη των Σίξερς με 105-98 επί των Γιούτα Τζαζ

Ο κυρίαρχος Τζοέλ Εμπίντ έκανε... πράγματα και θαύματα κόντρα στην Γιούτα και με 59 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 105-98!

joel-ebiid
Ποιος είδε τον Καμερουνέζο σέντερ και δεν τον φοβήθηκε στο «Wells Fargo Center» της Πενσυλβάνια! Σίγουρα οι παίκτες της Τζαζ θα βλέπουν ατελείωτους εφιάλτες καθώς πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του στο ΝΒΑ!

Ο Τζοέλ Εμπίντ έκανε τα πάντα. Στην κυριολεξία. Και λίγο έλειψε να γράψει μοναδική ιστορία στο ΝΒΑ καθώς έφτασε πολύ κοντά και στο quadruple double! Η στατιστική του στη νίκη των 76ers επί της Γιούτα «μιλάει» από μόνη της. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε 37 λεπτά και σημείωσε 59 πόντους (!) αριθμός που ισοδυναμεί και με προσωπικό ρεκόρ καριέρας στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη!

Joel Embiid NEW CAREER-HIGH! 🤯 59 PTS & 7 BLK sets multiple NBA records‼


Και να 'ταν μόνο αυτό; Ο Εμπίντ συνδύασε την 59αρα του έχοντας 18/23 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 20/24 βολές, 11 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 7 τάπες, 1 κλέψιμο (αλλά και) 5 λάθη. Για δύο τελικές πάσες και τρία μπλοκ έχασε την ευκαιρία να γίνει ο 5ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ (μετά τους Νέιτ Θέρμοντ, Άλβιν Ρόμπερτσον, Χακίμ Ολάζουον, Ντέιβιντ Ρόμπινσον) με quadruple double. Ακόμα και έτσι πρόκειται για το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του στο ΝΒΑ.

Ο Ταϊρίς Μάξεϊ πρόσθεσε άλλους 18 πόντους για τους νικητές ενώ κανείς άλλος παίκτης των Σίξερς δεν είχε διψήφιο αριθμό πόντων. Άλλωστε δεν ήταν και... αναγκαίο. Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Φιλαντέλφεια έφτασε στο 7-7 ρεκόρ ενώ η Γιούτα «έχασε» έδαφος καθώς «έπεσε» στο 10-5 έχοντας μόλις 5-5 ρεκόρ μακριά από το Σολτ Λέικ Σίτι. Ο Μαλίκ Μπίσλι είχε 18 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ τον ακολούθησαν οι Μάρκανεν (15π.), Σέξτον (15π), Ολίνικ (14π.) και Κλάρκσον (12π.)

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη το πρόσωπο που πιστεύεται πως άφησε τη βόμβα στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης - Δείτε βίντεο

Ο χορός του Ντόναλντ Τραμπ στον γάμο της κόρης του Τίφανι - Δείτε βίντεο

The Voice: Η επιστροφή, η Μολδαβή της... Eurovision και η «μπάντα» των κριτών - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης