Bundesliga, Μπάγερν Μονάχου - Βέρντερ Βρέμης 6-1: Εξάρα αλλά ανησυχία για τον Μανέ - Δείτε τα γκολ

Bundesliga, Μπάγερν Μονάχου - Βέρντερ Βρέμης 6-1: Εξάρα αλλά ανησυχία για τον Μανέ - Δείτε τα γκολ

Η Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε τη Βέρντερ Βρέμης με 6-1 στην «Allianz Arena» και διεύρυνε τη διαφορά της από Φράιμπουργκ και Ουνιόν - Τρίποντο για τη Στουτγκάρδη με γκολ του Μαυροπάνου στο 90+8'

26430343
Η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε πέμπτο διαδοχικό τρίποντο στη Bundesliga και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία, καθώς συνέτριψε την Βέρντερ Βρέμης με 6-1 στην «Allianz Arena». Πρωταγωνιστής ο Σερζ Γκνάμπρι που πέτυχε χατ τρικ. Πρόβλημα με τον Σαντιό Μανέ, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 20' με μυϊκό πρόβλημα.

Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ από νωρίς, μόλις στο 6', όταν ο Μανέ σούταρε, ο Μουσιάλα πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0 με συρτό σουτ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προσωρινά στο 10΄με τον Γιουνγκ και από εκεί ξεκίνησε ο μονόλογος των γηπεδούχων.

Στο 15' ο Γκνάμπρι κέρδισε πέναλτι, ο Τσούπο Μότινγκ το εκτέλεσε αλλά τον νίκησε ο Παβλένκα. Στο 22' το σουτ του Γκορέτσκα κόντραρε, ο Γκνάμπρι ευνοήθηκε και έβαλε εκ νέου μπροστά την ομάδα του. Στο 26' ο Γκορέτσκα δοκίμασε ξανά το πόδι του και αυτή τη φορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και στο 28' έδωσε ασίστ στον Γκνάμπρι για το 4-1. Στο δεύτερο μέρος το μόνο που άλλαξε ήταν η έκταση του σκορ, στο 82' ο Γκνάμπρι συμπλήρωσε το χατ τρικ του και στο 82' ο Τελ διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Gnabry-Hattrick! FCB Extremely Strong! | Bayern - Werder Bremen 6-1 | All Goals | MD 14 – Buli 22/23
Κλείσιμο


«Ανάσα» για την Μπόχουμ του Λαμπρόπουλου, 2-1 την Γκλάντμπαχ
Πολύτιμο τρίποντο στην προσπάθειά της για παραμονή στη Bundesliga πήρε η Μπόχουμ του Βασίλη Λαμπρόπουλου επικρατώντας της Γκλάντμπαχ με 2-1 στο Ρουρστάντιον. Ο Αντζέι στο 7' έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και πλάσαρε για το 1-0 των γηπεδούχων με τον Χόφμαν να κάνει το 2-0 εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του Ελβέντι. Το μόνο που κατάφερε η Γκλάντμπαχ ήταν να μειώσει στο 62' με τον Πλέα μετά από κλέψιμο. Η Μπόχουμ πέτυχε έτσι την τρίτη της νίκη όμως παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ η Μπορούσια είναι στην 9η θέση με 19 βαθμούς.

Ήρωας Μαυροπάνος για τη Στουτγκάρδη με buzzer beater στο 90+8΄
Χρυσό τρίποντο με buzzer beater Μαυροπάνου πανηγύρισε η Στουτγκάρδη, η οποία επικράτησε 2-1 της Χέρτα και απομακρύνθηκε στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Σουηβοί είχαν προηγηθεί με γκολ του Γκιρασί στο 3΄, όμως η ομάδα του Βερολίνου ισοφάρισε με τον Λουκεμπάκιο στο 19΄. Όλα έδειχναν... μοιρασιά στη «Mercedes - Benz Arena», μέχρι να εμφανιστεί στο... προσκήνιο ο Μαυροπάνος! Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Έλληνας στόπερ νίκησε άπαντες στον άερα και με υπέροχη κεφαλιά στο 90+8' χάρισε τη νίκη στη Στουτγκάρδη στην εκπνοή της αναμέτρησης!

ΠΗΓΗ: WWW.GAZZETTA.GR 


Ειδήσεις σήμερα:

Με τον Κέρι τα είπε ο Μητσοτάκης στην Αίγυπτο - Παρέμβαση για τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής στη Μεσόγειο

Μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη στην Αίγυπτο - Ελπίδες ότι βρέθηκε ο τάφος της Κλεοπάτρας

Παρατείνονται οι κυρώσεις κατά Τούρκων για τις παράνομες γεωτρήσεις στην Κύπρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης