Μουντιάλ 2022: Λήξη συναγερμού για Μέσι

Τελος στην όποια ανησυχία υπήρχε για τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι καθώς ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής ξεκινά άμεσα προπονήσεις - Ελπίδες και για Ντιμπάλα

messi_argentina
Οι καρδιές των φίλων της Αργεντινής επιστρέφουν σιγά, σιγά στις θέσεις τους καθώς τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών είναι πολύ καλά.

Αρχικά για τον Λιονέλ Μέσι καθώς όπως αποκάλυψε το τηλεοπτικό δίκτυο TyC Sports, ο «Πούλγκα» από την Πέμπτη θα μπει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων της Παρί και λογικά θα είναι διαθέσιμος για το τελευταίο ματς με την Οσέρ .

Υπενθυμίζουμε πως Αργεντινός σούπερ σταρ έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Λοριάν και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Χαμόγελα όμως υπάρχουν πλέον και για τον Πάολο Ντιμπάλα, ο οποίος είναι στα πιτς από τις 10 Οκτωβρίου όταν τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Λέτσε.

Αρχικά ο «Λα Χόγια» φαινόταν απίθανο να προλάβει το Μουντιάλ, ωστόσο η βελτίωση που παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες είναι θεμαατική και είναι πολύ πιθανό να τον πάρει στην αποστολή ο Μουρίνιο για το ματς της Κυριακής με την Τορίνο.

Κάτι που αν συμβεί θα δώσει το δικαίωμα στον Ομοσπονδιακό τεχνικό Λιονέλ Σκαλόνι να τον περιμένει μέχρι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα σκοτεινά μυστικά της ιέρειας του «οργασμικού διαλογισμού» και η έρευνα του FBI

Με στιλέτο «πεταλούδα» επιχείρησε να μπει στη Βουλή ο 14χρονος μαθητής

Στο σφυρί 30 «επώνυμα» ακίνητα σε Μύκονο και Αράχωβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης