Champions League, Μπριζ-Πόρτο 0-4: Πήρε ρεβάνς και ελπίζει - Δείτε τα γκολ

Champions League, Μπριζ-Πόρτο 0-4: Πήρε ρεβάνς και ελπίζει - Δείτε τα γκολ

Η Πόρτο κέρδισε με το ίδιο σκορ που είχε χάσει από τη Μπριζ στο Ντραγκάο και περιμένει την Ατλέτικο για να μάθει εάν προκριθεί στους «16» του Champions League

porto
Στο Βέλγιο η Πόρτο έκανε το... τέλειο παιχνίδι απέναντι στην Μπριζ, η οποία εκτός από αήττητη ήταν (μέχρι το συγκεκριμένο ματς) και η μοναδική ομάδα στο Champions League που δεν είχε δεχθεί γκολ.

Οι "δράκοι" ήταν εντυπωσιακοί, έχασαν πολλές ευκαιρίες και πήραν προβάδισμα με τον Ταρεμί στο 33'. Η φάση που έκρινε τα πάντα ωστόσο, ήρθε στο 51ο λεπτό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnw3acvjtu55)


Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnw2hehc823t)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnw2e7ov65z5)


Ο Κάρμο έκανε ένα ανόητο πέναλτι στον Μέχελε μέσα στην περιοχή (τον κλώτσησε εκτός φάσης), όμως ο Ντιόγο Κόστα έκανε ξανά το... θαύμα του. Ο 23χρονος γκολκίπερ της Πόρτο και της Εθνικής Πορτογαλίας, απέκρουσε πρώτα την εκτέλεση του Βάνακεν, με τον διαιτητη να διατάσει επανάληψη διότι είχε μπει νωρίτερα στην περιοχή ο Εουστάκιο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnw1yyfu25fd)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnw2850o315l)


Τη δεύτερη εκτέλεση ανέλαβε ο Λανγκ, ωστόσο ούτε αυτος κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ της Πόρτο που απέκρουσε πέφτωντας σωστά στην άλλη γωνία του. Αυτό ήταν το τρίτο πέναλτι που απέκρουσε ο 23χρονος γκολκίπερ, μετά τις εκτελέσεις των Σικ και Ντεμιρμπάι της Λεβερκούζεν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnw13imr9rbl)


Η Μπριζ "κατέρρευσε" πνευματικά μετά το χαμένο πέναλτι και η Πόρτο τη "χτύπησε" αλύπητα στην κόντρα, βρίσκοντας άλλα τρία γκολ με τους Εβανίλσον, Εουστάκιο και Ταρεμί, που έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των περσινών πρωταθλητών Πορτογαλίας.

Εάν η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν καταφέρει να νικήσει τη Λεβερκούζεν στον αγώνα που ξεκινάει στις 22:00, η Πόρτο θα εξασφαλίσει από τώρα και μαθηματικά την πρόκρισή της στους "16". Σε νίκη των "ροχιμπλάνκος" όλα θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα στο μεταξύ τους παιχνίδι στο "Dragao".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Έχουμε τη διάθεση να επιστρέφουμε το μέρισμα της ανάπτυξης στους πιο αδύναμους

Η αλλόκοτη «μπηχτή» του Μάθιου Πέρι για τον Κιάνου Ριβς στα απομνημονεύματά του

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και επιχειρήσεις ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου - Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης