Απαρηγόρητος ο Μάικλ Φελπς από τον θάνατο του πατέρα του

Απαρηγόρητος ο Μάικλ Φελπς από τον θάνατο του πατέρα του

Η προβληματική σχέση και η συμφιλίωση – Δείτε το μήνυμα και τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram του

Felps
Ο Μάικλ Φελπς μοιράστηκε ένα σπαρακτικό αφιέρωμα στον αγαπημένο του πατέρα, Μάικλ Φρεντ Φελπς ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο 23 φορές χρυσός ολυμπιονίκης δημοσίευσε μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

«Θα είσαι πάντα ο μπαμπάς μου...», έγραψε ο Φελπς. «Και εγώ θα είμαι πάντα ο γιος σου... Σ' αγαπώ μπαμπά και θα μου λείψεις. Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά».

Felps


Το πρώτο από τα τρία στιγμιότυπα έδειχνε τον νεαρό Μάικλ να χαμογελάει δίπλα στον μπαμπά του, ο οποίος φαίνεται να φοράει τη στολή του αστυνομικού της Πολιτείας του Μέριλαντ. Μπαμπάς και γιος φωτογραφήθηκαν σε ένα κολυμβητήριο.

Κλείσιμο
Felps1


Η δεύτερη εικόνα έδειχνε τον Μάικλ να κρατάει ένα μωρό, πιθανότατα ένα από τα τρία παιδιά που μοιράζεται με τη σύζυγό του Νικόλ Τζόνσον.

Felps3


Το τελευταίο στιγμιότυπο δείχνει τον πατέρα του Φελπς να κρατάει ένα από τα εγγόνια του.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι αθλητή έσπευσαν να του συλλυπηθούν.

Ο Φελπς έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη σχέση του που είχε με τον εκλιπόντα πατέρα του, λέγοντας στο Sports Illustrated το 2016 ότι η σχέση τους υπέφερε μετά το διαζύγιο των γονιών του το 1994, όταν εκείνος ήταν 9 ετών.

Αποκάλυψε ότι επικοινωνούσαν μόνο μέσω μηνυμάτων μέχρι το 2014, όταν ο Φελπς μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης μετά από σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Ένιωσα εγκαταλελειμμένος. Έχω μια καταπληκτική μητέρα και δύο καταπληκτικές αδελφές», είχε πει τότε. «Αλλά θα ήθελα να έχω έναν πατέρα στη ζωή μου και αυτό το κουβαλούσα μέσα μου για 20 χρόνια».

Μπαμπάς και γιος αργότερα συμφιλιώθηκαν, με τον Φελπς να προσθέτει: «Η σχέση μας είναι πραγματικά υπέροχη και συνεχίζει να αναπτύσσεται. Έχουμε μάθει ότι έχουμε πολλά κοινά».

Σε μια άλλη συνέντευξη εκείνης της χρονιάς, ο Φελπς είπε ότι απέκτησε μια καλύτερη προοπτική για τον πατέρα του αφού έγινε και ο ίδιος πατέρας.

«Συνειδητοποίησα ότι αυτό ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει ο πατέρας μου», δήλωσε στο ESPN. «Είναι χάλια. Αλλά το καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω τώρα. Έμαθα πολλά στο δρόμο που περπάτησα που θα με κάνουν καλύτερο πατέρα».

Ειδήσεις σήμερα

Ημαθία: Να παραδοθεί ετοιμάζεται ο 28χρονος Ρομά που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη


Πώς σχολίασε το Twitter την πρώτη ομιλία Σούνακ


Επίθεση με καυστικό υγρό: Ηχογραφημένες απειλές κατά της ζωής της θα καταθέσει η 38χρονη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης