Conference League: «Ζωντανός» ο Απόλλων Λεμεσού, πεντάρα η Φιορεντίνα - Δείτε τα γκολ

Conference League: «Ζωντανός» ο Απόλλων Λεμεσού, πεντάρα η Φιορεντίνα - Δείτε τα γκολ

Σπουδαία νίκη του Απόλλωνα Λεμεσού επί της Αλκμάαρ - Διπλό της Βιγιαρεάλ επί της Αούστρια και πεντάρα της Φιορεντίνα επί της Χαρτς

26318957
Το "2Χ2" της Παρτίζαν επι της Κολονίας (που την έφερε στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου), η εμφατική νίκη της Τζουργκάρντεν επί της Γάνδης (4-2), η επικράτηση της Κλουζ επί της Σλάβια Πράγας (1-0) και η μεγάλη νίκη του Απόλλωνα Λεμεσού που έσπασε το "απόλυτο" της Αλκμάαρ, "σημάδεψαν" το πρώτο... πιάτο της 4ης αγωνιστικής του Europa Conference League.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnl0ydzmnp9t)


Συνέχισε το απόλυτο σερί της η Βιγιαρεάλ ("4Χ4") με το διπλό (0-1) στη Βιέννη επί της Αούστρια, με τα "κίτρινα υποβρύχια" να περιμένουν απώλεια βαθμών της Λεχ Πόζναν στο Ισραήλ κόντρα στην Χάποελ Μπέερ Σεβά, προκειμένου να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την πρωτιά της στον 3ο όμιλο και να γίνουν η πρώτη ομάδα που "σφραγίζει" το απευθείας εισιτήριο για τους "16" της διοργάνωσης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnkzotterzm1)


Στο Βελιγράδι, η Παρτίζαν "χτύπησε" σε καίρια σημεία την Κολονία με τα γκολ των Ντιαμπατέ και Γκόμες, ισχυροποίησε τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα και πλέον έγινε το φαβορί στον 4ο όμιλο για την πρόκριση. Η Τζουργκάρντεν συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία της στον 6ο όμιλο, επικράτησε της Γάνδης με 4-2 και πλέον πλησιάζει ακόμη περισσότερο στην πρωτιά.

Η Κλουζ, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, νίκησε με 2-0 στην έδρα της τη Σλάβια Πράγας χάρις στα τέρματα των Ντέατς και Καμόρα και την προσπέρασε στη βαθμολογία, ενώ ο Απόλλων Λεμεσού ξαναμπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης με τη νίκη του με 1-0 επί της Αλκμάαρ στο "Τσίρειο". Ο Βαγγέλης Παυλίδης ήταν ξανά εκτός λόγω τραυματισμού για τον ολλανδικό σύλλογο, ενώ ο Παντελής Χατζηδιάκος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα κι αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnkyly0b5go1)
Κλείσιμο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnkz95e901m1)


Η Βιγιαρεάλ νίκησε ξανά την Αούστρια, αυτή τη φορά στη Βιέννη με 1-0 χάρις σε ένα γκολ του Τζάκσον τρία λεπτά πριν το φινάλε, ενώ με ευρείες νίκες συνέχισαν την πορεία τους η Φιορεντίνα (5-1 τη Χαρτς) και η Μπασακσεχίρ (3-0 την RFS) και η πρωτιά στον 1ο όμιλο θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Εντυπωσιακό ήταν το ματς στην Μπρατισλάβα, όπου η Σλόβαν δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα των δύο τερμάτων που πήρε στο 53ο λεπτό, με τη Βασιλεία να κυνηγάει το ματς ως το φινάλε και να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3) χάρις στο γκολ του Ζεκίρι, παραμένοντας στην κορυφή του 8ου ομίλου.

Πηγή: ΑΠΕ 


Ειδήσεις σήμερα:

Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε 10 βιαστές από φωτογραφίες ταυτότητας

Πάρις Χίλτον: «Με “κρατούσαν κάτω” και με κακοποιούσαν σεξουαλικά στο σχολείο της Γιούτα»

Ξεκινά το μεγάλο «παζάρι» σούπερ μάρκετ - βιομηχάνων για το «καλάθι του νοικοκυριού»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης