Μίτσελ: Οι 7 νίκες του στο Champions League με τον Ολυμπιακό

Μίτσελ: Οι 7 νίκες του στο Champions League με τον Ολυμπιακό

Ο Ισπανός τεχνικός είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Πειραιά μετά από 7,5 χρόνια

3681696
Ο Μίτσελ επιστρέφει ύστερα από επτά χρόνια στον Ολυμπιακό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας. Υπενθυμίζεται ότι ο άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη του θητεία στον πάγκο των Πειραιωτών σε 90 αγώνες είχε:

64 νίκες
11 ισοπαλίες
15 ήττες (οι 8 στην Ευρώπη)
199-73 γκολ

Κλείσιμο
Από τις 64 νίκες του οι 7 ήταν στο Champions League και όλες τους είναι μία προς μία ξεχωριστές.

Άντερλεχτ - Ολυμπιακός: 0 - 3

2 Οκτωβρίου 2013: Το βράδυ όπου ο Κώστας Μήτρογλου «σκότωσε» την Άντερλεχτ μέσα στο «Constance Vanden Stock». Η ομάδα του Ολυμπιακού ήθελε μόνο νίκη για να ελπίζει σε ευρωπαϊκή συνέχεια και τα κατέφερε με εμφατικό τρόπο. 

Άντερλεχτ 0 - 3 Ολυμπιακός ● Γκολ και φάσεις

Ολυμπιακός - Μάλμε: 4-2
Το ημερολόγιο έδειχνε 9 Δεκεμβρίου 2014. Ο Ολυμπιακός με νίκη εξασφάλιζε την πρόκρισή του στους 32 του Europa League. Αντίπαλό του η σουηδική Μάλμε. Οι Πειραιώτες με γκολ των Μήτρογλου, Φουστέρ, Τσόρι και Αφελάι εν τέλει τα κατάφερε και κέρδισε με 4-2.

2014-15 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΛΜΕ 4-2 (ΤΣ.Λ)

Ολυμπιακός - Γιουβέντους: 1-0

Στις 22 Οκτωβρίου 2014 ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τη Γιουβέντους. Με ένα εκπληκτικό γκολ του Κασάμι στο 36' θα υποτάξει τη «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα πρόκειται για μία μεγάλη νίκη καθώς οι Ιταλοί είχαν στην 11αδα τους παίκτες όπως ο Μπουφόν, ο Μπονούτσι, ο Κιελίνι, ο Μοράτα, ο Βιδάλ, ο Πίρλο και ο Τέβεζ.

2014-15 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-0 (ΤΣ.Λ)

Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης: 3-2

Άλλη μία ομάδα που γνώρισε την ήττα στο Καραϊσκάκης ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης στις 16 Σεπτεμβρίου 2014. Οι Ισπανοί που την προηγούμενη χρονιά είχαν αναδειχθεί πρωταθλητές Ισπανίας έφυγαν με την ήττα στις αποσκευές τους χάρη σε γκολ του Μαζουακού, του Αφελάι και του Μήτρογλου. 

2014-15 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 3-2 (ΤΣ.Λ)

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ: 2-0

Πρόκειται για μία από τις πιο μεγάλες νίκες που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ιστορία του. Οι ερυθρόλευκοι έχοντας προκριθεί ως δεύτεροι από έναν όμιλο στον οποίο είχαν βρεθεί με την Παρί Σεν Ζερμέν, την Μπενφίκα και την Άντερλεχτ πλέον καλούνταν να αντιμετωπίσουν τους «Κόκκινους Διάβολους». Έτσι λοιπόν στις 25 Φεβρουαρίου 2014 σε ένα κατάμεστο «Καραϊσκάκης» κέρδισαν με 2-0 τους Άγγλους. Ωστόσο δεν έμελλε να προκριθούν στους «8» καθώς στο Ολντ Τράφορντ ηττήθηκαν με 3-0.


Ολυμπιακός - Άντερλεχτ: 3-1

Στις 10 Δεκεμβρίου 2013 ο Ολυμπιακός έπαιζε τα ρέστα του για πρόκριση στους «16» του Champions League. Σε ένα ματς που ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς εν τέλει τα κατάφερε κερδίζοντας με 3-1 την Άντερλεχτ. Σκόρερ των Πειραιωτών ο Σαβιόλα που σκόραρε δύο γκολ και ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Ολυμπιακός-Άντερλεχτ 3-1 | Όλα τα στιγμιότυπα | (10/12/2013)

Ολυμπιακός - Μπενφίκα: 1-0

Ένα γκολ του Κώστα Μανωλά στο 13 μόλις λεπτό της αναμέτρησης ήταν αρκετό για να δώσει το υπερπολύτιμο τρίποντο στον Ολυμπιακό απέναντι στη Μπενφίκα. Μάλιστα σε εκείνο το παιχνίδι ο Ρομπέρτο είχε «κατεβάσει» τα ρολά πραγματοποιώντας μία κορυφαία εμφάνιση.

Ολυμπιακός-Μπενφίκα 1-0 | Όλα τα στιγμιότυπα | (5/11/2013)



Ειδήσεις σήμερα:

Ο ράπερ Lil Nas X κέρασε πίτσα «ομοφοβικούς» διαδηλωτές έξω από τη συναυλία του - Δείτε βίντεο

Δένδιας: Ικανοποίηση της Ελλάδας για την άρση του εμπάργκο πώλησης όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία

GNTM 5: Η 47χρονη που έκανε την Καγιά να κλαίει και η 79χρονη που εντυπωσίασε - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης