Eurobasket 2022: Πήγε να «μπουκάρει» στο παρκέ ο Ποτσέκο πριν τελειώσει ο αγώνας Ιταλίας-Σερβίας

Eurobasket 2022: Πήγε να «μπουκάρει» στο παρκέ ο Ποτσέκο πριν τελειώσει ο αγώνας Ιταλίας-Σερβίας

Ο Ιταλός τεχνικός, που είχε αποβληθεί με δύο τεχνικές ποινές, έκανε σαν... τρελός λίγο πριν τη μεγάλη νίκη επί των Σέρβων

pozzecco-0
Ο Τζανμάρκο Ποτσέκο αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στο φετινό Ευρωμπάσκετ που διεξάγεται στα γήπεδα του Μιλάνου και του Βερολίνου. Η ομάδα του η Ιταλία κατάφερε να αφήσει εκτός οκτάδας ένα από τα φαβορί που ήταν η Σερβία και εκείνος μετά το τέλος του αγώνα πετούσε στους επτά ουρανούς.

Ήταν τέτοια η χαρά του που αγκάλιαζε όποιον έβρισκε μπροστά του βγάζοντας από μέσα του την πίεση ολόκληρου του αγώνα.  Ωστόσο ένα νέο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει τον Ποτσέκο δευτερόλεπτα πριν την κόρνα της λήξης - είχε κριθεί το αποτέλεσμα - να σπρώχνει τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας του, να αγκαλιάζει και να φιλάει τον Λουίτζι Ντατόμε. Και μέσα στον κακό χαμό ακούγεται ο Νίκολα Μέλι να του λέει «πήγαινε πίσω δεν τελείωσε ακόμη».
Αργότερα κατεθυνόμενος στα αποδυτήρια προσέφερε στις τηλεοπτικές κάμερες το απόλυτο viral του φετινού Eurobasket. Πιο συγκεκριμένα μόλις είδε μπροστά του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πήρε... φόρα και πήδηξε πάνω του προκειμένου να τον αγκαλιάσει και τον φιλήσει. Από την πλευρά του ο Greek Freak αν και έμεινε έκπληκτος στη συνέχεια χαμογέλασε με τον «τρελαμένο» Ιταλό προπονητή. 




Ειδήσεις σήμερα:

«Ξαναχτύπησαν» οι συμμορίες ανηλίκων στο Μαρούσι - 16χρονοι κυνηγούσαν 12χρονους για να τους κλέψουν

Δείτε φωτογραφίες: Η Πολεμική Αεροπορία παρέλαβε τα πρώτα F-16 Viper

O Τσαβούσογλου απειλεί: Μαζέψτε τα μυαλά σας, συνέλθετε, μην γίνεστε όργανα άλλων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης