Μπορεί όταν αποβλήθηκε η Ιταλία να ηρέμησε και να απέκλεισε την Σερβία στους "16" του Ευρωμπάσκετ αλλά η νίκη δεν μπορεί να μην πιστώνεται και σε εκείνον!
Ο λόγος για τον προπονητή της Ιταλίας Τζιανμάρκο Ποτζέκο ο οποίος μετά από τη μεγαλειώδη πρόκριση στην οχτάδα του Ευρωμπάσκετ αγκάλιασε όλο τον κόσμο και όταν έσπευσε στα αποδυτήρια συνάντησε και τονΓιάννη Αντετοκούνμπο!
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmtssq2689ix)
Όταν είδε τον πρωταθλητή του NBA έτρεξε με φόρα πάνω του και πήδηξε για να τον φτάσει και να τον αγκαλιάσει. Ήθελε να μοιραστεί τη χαρά του και με τον Γιάννη!
Ο Greak Freak φορούσε ακουστικά ώστε να συγκεντρωθεί για το ματς της Ελλάδας με την Τσεχία για τους 16 όμως κατάλαβε αμέσως την χαρά του Ποτζέκο και ανταπέδωσε.
Μιλώντας στο Gazzetta είπε για τον Γιάννη: «Είναι τόσο ψηλός, έπρεπε να πηδήξω για να τον φτάσω».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.