Μπορεί όταν αποβλήθηκε η Ιταλία να ηρέμησε και να απέκλεισε την Σερβία στους "16" του Ευρωμπάσκετ αλλά η νίκη δεν μπορεί να μην πιστώνεται και σε εκείνον!
Ο λόγος για τον προπονητή της Ιταλίας Τζιανμάρκο Ποτζέκο ο οποίος μετά από τη μεγαλειώδη πρόκριση στην οχτάδα του Ευρωμπάσκετ αγκάλιασε όλο τον κόσμο και όταν έσπευσε στα αποδυτήρια συνάντησε και τονΓιάννη Αντετοκούνμπο!
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmtssq2689ix)
Όταν είδε τον πρωταθλητή του NBA έτρεξε με φόρα πάνω του και πήδηξε για να τον φτάσει και να τον αγκαλιάσει. Ήθελε να μοιραστεί τη χαρά του και με τον Γιάννη!
Ο Greak Freak φορούσε ακουστικά ώστε να συγκεντρωθεί για το ματς της Ελλάδας με την Τσεχία για τους 16 όμως κατάλαβε αμέσως την χαρά του Ποτζέκο και ανταπέδωσε.
Μιλώντας στο Gazzetta είπε για τον Γιάννη: «Είναι τόσο ψηλός, έπρεπε να πηδήξω για να τον φτάσω».
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.