Αραούχο: «Δεν ξέρω γιατί τα κλαμπ θέλουν ξένους διαιτητές αφού πάλι τα ίδια λάθη γίνονται»

Αραούχο: «Δεν ξέρω γιατί τα κλαμπ θέλουν ξένους διαιτητές αφού πάλι τα ίδια λάθη γίνονται»

Στις φάσεις των γκολ αλλά και στην εμφάνιση του ίδιου και των συμπαικτών του κόντρα στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο 30χρονος Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ

5676959
Η ΑΕΚ είδε τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει από το 1-0 και να κερδίζει το ντέρμπι των Αθηνών με 2-1 για την 4η αγωνιστική της Superleague.

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στην κάμερα της «Cosmote TV» και αναφέρθηκε στα δύο γκολ των «πρασίνων» ενώ ζήτησε συγνώμη προς τον κόσμο της ΑΕΚ.

Πού κρίθηκε το ματς: «Η αλήθεια είναι πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε την κατοχή της μπάλας και προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν... άνετα στο πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι του. Όσο για τα γκολ, στο πρώτο κόρνερ από το οποίο προέρχεται το πρώτο πέναλτι, δεν ήταν κόρνερ και το δεύτερο πέναλτι, δεν ήταν. Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί τα κλαμπ ζητάνε ξένους διαιτητής αφού τα ίδια γίνονται».

Για το τι έφταιξε για την ήττα της ΑΕΚ: «Μας έλειψαν πολλά παραπάνω πράγματα από την ηρεμία που θα έπρεπε να έχουμε. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις επιθέσεις μας και να σκοράρουμε. Εγώ ως αρχηγός αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας και μαζί με τους συμπαίκτες μου, ζητάμε συγνώμη από τους οπαδούς της ΑΕΚ που δεν τους δώσαμε χαρά σήμερα. Εγώ προσωπικά έχασα μία ευκαιρία, είχα άλλη μία φάση που με πρόλαβαν οι αντίπαλοι αλλά το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι συγνώμη».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmtvxpopqjmx)



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Όχι αλλαγή εκλογικού νόμου, όχι εκλογές, όχι ανασχηματισμός» - Όλη η συνέντευξη Τύπου

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Η Τουρκία ανατίναξε τις γέφυρες επικοινωνίας, δεν είπα εγώ Ερντογάν γιοκ


Δένδιας κατά Τουρκίας: Πηγή εντάσεων και αστάθειας η παραβίαση των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης