Κορμπεράν για το Ναντ - Ολυμπιακός: «Καλή επίθεση, συμπαγής άμυνα και συναισθηματικός έλεγχος»

Κορμπεράν για το Ναντ - Ολυμπιακός: «Καλή επίθεση, συμπαγής άμυνα και συναισθηματικός έλεγχος»

Ο Ολυμπιακός κάνει... πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League κόντρα στη Ναντ το βράδυ της Πέμπτης και ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε για τις δυσκολίες του αγώνα στη Γαλλία χωρίς να αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του

5673490
Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (22.00, COSMOTE SPORTS TV 2) δοκιμάζεται στην έδρα της Ναντ στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Ισπανός τεχνικός των Ερυθρόλευκων, Κάρλος Κορμπεράν, μίλησε από τη Γαλλία για τη σημασία του αγώνα και το τι περιμένει για την ομάδα του αλλά και την απουσία του Εμβιλά.

Ο Κορμπεράν επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου για:

Την πρεμιέρα των ομίλων του Europa: Προφανώς έχουμε παλέψει πολύ και έχουμε δουλέψει πολύ για να βρεθούμε εδώ. Είμαστε έτοιμοι να βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση και να ξεκινήσουμε.

Για μένα το αυριανό παιχνίδι και τη φάση των ομίλων τα βλέπουμε ως μία ευκαιρία να αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο γιατί πρέπει να είμαστε εδώ. Μας αρέσει να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη.

Το τι θα χρειαστεί η ομάδα του: Αύριο είναι ένα αρκετό απαιτητικό παιχνίδι. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς να νικήσεις μόνο με καλή επίθεση. Χρειάζεται να είσαι συμπαγής και στην άμυνα αλλά και συναισθηματικός έλεγχος.

Τον Εμβιλά και το τι σημαίνει η απουσία του: Σημαίνει πως αύριο θα πρέπει να αποδείξουμε πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί χωρίς τον Εμβιλά. Να το δούμε ως ένα κίνητρο και ως μία ομάδα που δεν εξαρτάται μόνο από έναν παίκτη, παρότι ο Εμβιλά, όπως είπατε, είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς.

Την τοποθέτηση του προπονητή της Ναντ ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα φαβορί και πως όλα μπορούν να συμβούν: Πραγματικά είναι ένας όμιλος με 4 ισάξιες ομάδες. Μπορούν να συμβούν τα πάντα. Δεν συμφωνώ για το πρώτο σκέλος (ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί). Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτό το επίπεδο. Απλά δύο ομάδες που θα παλέψουν για τα πάντα και να δείξουν το τι μπορούν να κάνουν.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κομισιόν: Προτείνει πλαφόν στο φυσικό αέριο και ανώτατο όριο στα έσοδα εταιρειών ηλεκτρικού ρεύματος

Πούτιν: Τέλος στο ρωσικό φυσικό αέριο αν μπει πλαφόν στις τιμές

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εδώλιο για δύο κακουργήματα «δείχνει» ο εισαγγελέας για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης