Red Bull BC One: Διαγωνισμός break dance στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Red Bull BC One: Διαγωνισμός break dance στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Στις 10 Σεπτεμβρίου στην Αγορά

stavros_niarxos_red_bull__1_
Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στην Αγορά, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), επιστρέφει ο μεγαλύτερος διαγωνισμός B-Boy και B-Girl στον κόσμο, το Red Bull BC One!

Μετά από 7 χρόνια η χώρα μας θα υποδεχθεί και πάλι την πιο εντυπωσιακή γιορτή της hip-hop σκηνής και του breaking και το ΚΠΙΣΝ θα γεμίσει με δυνατές μουσικές, ταλαντούχους χορευτές & χορεύτριες και πάρα πολύ ενέργεια.

Ποιοι θα διαγωνιστούν:

24 επιδέξιοι χορευτές θα βρεθούν στην πίστα του Red Bull BC One Cypher Greece για να διεκδικήσουν τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα B-Boy και της καλύτερης Ελληνίδας B-Girl και να πάρουν στα χέρια τους το χρυσό εισιτήριο για τον παγκόσμιο τελικό του BC One, ο οποίος μετά από 18 χρονιά και πολλούς αξέχαστους παγκόσμιους τελικούς σε διαφορετικές πόλεις, ταξιδεύει και πάλι στη γενέτειρα του hip-hop στη Νέα Υόρκη, στις 12 Νοεμβρίου 2022 για την 19η έκδοση.
stavros_niarxos_red_bull__2_


Το format του διαγωνισμού:

12 B-Boys και 6 B-Girls έχουν επιλεχθεί από τις τοπ breaking ομάδες της Ελλάδας, ενώ οι 6 θέσεις που απομένουν – 4 στην κατηγορία ανδρών και 2 στην γυναικών – θα καλυφθούν στους ανοιχτούς προκριματικούς που θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα του τελικού, στις 15:00, στον ίδιο χώρο.

Κλείσιμο
Επικές 1-on-1 μάχες, ιδιαίτερα στυλ, συναρπαστικοί ρυθμοί και ένα κοινό που θα εμψυχώνει συνθέτουν ένα μοναδικό breaking περιβάλλον που πρόκειται να μας συνεπάρει όλους και να μας ξεσηκώσει.

Οι κριτές:
Κριτές της φετινής χρονιάς θα είναι οι BC One All Stars B-Boy Menno, με 3 παγκόσμιους τίτλους, & B-Boy Junior και το B-Girl San Andrea, ενώ την παρουσίαση του Red Bull BC One Cypher Greece θα αναλάβει ο 12ος Πίθηκος με την βοήθεια του B-Boy Saspens.
stavros_niarxos_red_bull__3_


Και ένα μοναδικό workshop:

Στο πλαίσιο του Red Bull BC One θα διοργανωθεί ένα workshop, την ίδια ημέρα του event – 10 Σεπτεμβρίου – στις 18.00, που θα αφορά άτομα με ειδικές δεξιότητες στο οποίο ο B-Boy Junior με όπλο την τρομερή μεταδοτικότητά του και την εμπειρία του, θα προσπαθήσει να τους μάθει τα πρώτα βήματα στο breakdance και να τους μεταδώσει την αγάπη του για τον χορό.

Σχετικά με το Red Bull BC One
Το Red Bull BC One θεωρείται ο σημαντικότερος one-on-one B-Boy & B-Girl διαγωνισμός στον κόσμο. Κάθε χρόνο χιλιάδες χορευτές διαγωνίζονται σε εθνικούς προκριματικούς (cyphers) για μια πολυπόθητη θέση στο Last Chance Cypher. Εκεί πρέπει να αποδείξουν το ταλέντο και τις ικανότητες τους και να διεκδικήσουν μια θέση στον Παγκόσμιο Τελικό Red Bull BC One.
stavros_niarxos_red_bull__4__2


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογικός νόμος: Αυτά είναι τα τρία σενάρια αλλαγής που έχει στο συρτάρι του ο Μητσοτάκης


Τομ Κρουζ: «Κόβει την ανάσα» το βίντεο με την πτήση στο γύρισμα του νέου «Mission: Impossible»


Μαγκάιβερ: Δείτε πώς είναι σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης