Τομ Κρουζ: «Κόβει την ανάσα» το βίντεο με την πτήση στο γύρισμα του νέου «Mission: Impossible»

Τομ Κρουζ: «Κόβει την ανάσα» το βίντεο με την πτήση στο γύρισμα του νέου «Mission: Impossible»

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός πάει από τη μία επικίνδυνη αποστολή στην άλλη

tom_cruise_plane_xr
Είναι πλέον γνωστό για τον Τομ Κρουζ, πως επιλέγει να γυρίζει μόνος του όλες τις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών που πρωταγωνιστεί, χωρίς καμία βοήθεια από κασκαντέρ.

Για μία ακόμη φορά και με αφορμή τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Mission: Impossible» ο Χολιγουντιανός ηθοποιός έδειξε την... παράτολμη συμπεριφορά του, καθώς βίντεο τον κατέγραψε να στέκεται σε ένα αεροπλάνο, ενώ πετούσε πάνω από το φαράγγι του ποταμού Blyde στη Νότια Αφρική.

Ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται σε ηλικία 60 ετών, δείχνει να προετοιμάζει εντυπωσιακές σκηνές, για το επόμενο franchise του «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One», που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιουλίου 2023.

Ο Τομ Κρουζ, ο οποίος δηλώνει «λάτρης της αδρεναλίνης», φορώντας ένα καφέ σακάκι με ασορτί παντελόνι, χωρίς κράνος, έκανε το ριψοκίνδυνο κόλπο και είπε στην κάμερα: «Γεια σε όλους, μακάρι να ήμουν εκεί μαζί σας, λυπάμαι για όλο τον επιπλέον θόρυβο. Όπως μπορείτε να δείτε, γυρίζω την τελευταία σκηνή του Mission: Impossible. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε πάνω από το πανέμορφο φαράγγι του ποταμού Blyde στην εκπληκτική Νότια Αφρική και φτιάχνουμε αυτή την ταινία».

Το μήνυμα το άφησε στους τηλεθεατές, λίγο πριν κάνει τη βουτιά, στεκούμενος όρθιος πάνω στο κόκκινο αεροσκάφος.

Δείτε το βίντεο  
Κλείσιμο

Μόλις πριν από λίγους μήνες αποκαλύφθηκε, μέσα από το Empire ότι υπάρχει μία σκηνή στην επερχόμενη ταινία «Mission Impossible 7», κατά τη διάρκεια της οποίας ο ηθοποιός, κινδύνευσε να σκοτωθεί. Όπως εξηγεί, η συγκεκριμένη σκηνή ήθελε τον Ίθαν Χαντ, να πέφτει με τη μηχανή του στον γκρεμό στις νορβηγικές βουνοκορφές. Για να μαγνητοσκοπηθεί η σκηνή με φόντο την άβυσσο που υπήρχε κάτω, ένα ελικόπτερο πετούσε χαμηλά, όσο πραγματοποιούνταν το τετράωρο γύρισμα.

Την ώρα που το ελικόπτερο πετούσε κάτω από το σημείο που βρισκόταν ο Τομ Κρουζ, εκείνος έπρεπε να μετρήσει εώς το 6 και έπειτα να ανοίξει το αλεξίπτωτο του για να σωθεί, γεγονός που καθιστούσε από μόνο του επικίνδυνο το γύρισμα, καθώς αν κάτι πήγαινε λάθος, ο ηθοποιός θα βρισκόταν πάνω στον έλικα.

Ο ίδιος περιέγραψε με λεπτομέρειες την εμπειρία του από το γύρισμα και μάλιστα την χαρακτήρισε ως «την μεγαλύτερη τρέλα της καριέρας του». «Πρώτον: αν ο άνεμος φυσούσε πιο δυνατά από τις πρόβες, θα με έριχνε από τη ράμπα. Δεύτερον, το ελικόπτερο πετούσε χαμηλά και αυτό ήταν πρόβλημα. Έπρεπε κανείς να υπολογίσει πόσο ψηλό θα είναι το τελικό άλμα και να μην χτυπήσει το ελικόπτερο! Τρίτον, μία στραβή προσγείωση και δεν ξέραμε πώς θα μπλεκόταν το σώμα μου με τη μηχανή». 

Μάλιστα σε συνέχεια των δηλώσεών του μίλησε για μερικές ακόμα δυσκολίες, που υπήρξαν στο γύρισμα, αποδεικνύοντας πως η παραμικρή λεπτομέρεια θα μπορούσε να αποβεί μοιραία: «Είχα 6 δευτερόλεπτα να επιτρέψω στις κάμερες να πιάσουν το άλμα και την πτώση και μετά να ανοίξω το αλεξίπτωτο. Αν δεν μετρούσα σωστά, το αλεξίπτωτο θα μπλεκόταν με τη μηχανή και τότε...κανείς δεν ξέρει πώς θα καταλήγαμε».
Tom Cruise performs insane BMX stunt for new movie Mission Impossible 7 in UK | Mission Impossible 7
Το cast της ταινίας 
Στην ταινία, η οποία θα είναι η έβδομη του franchise, θα πρωταγωνιστήσουν ο Κρουζ μαζί με τη Χέιλι Άτγουελ, τον Σάιμον Πεγκ, τη Ρεμπέκα Φέργκιουσον και τον Κάρι Έλγουις.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης