Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Πεπ Μπιέλ

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Πεπ Μπιέλ

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό - «Όταν άκουσα το όνομα Ολυμπιακός, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά» είπε ο 25χρονος

πιελ
Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και επίσημα είναι ο Πεπ Μπιέλ. 

Ο 25χρονος  Ισπανός άσος πέρασε από εξετάσεις και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. 





Κλείσιμο
Ο Μπιέλ είχε φέτος 9 συμμετοχές, εκ των οποίων οι δύο ήταν απέναντι στην Τραμπζονσπόρ για τα προκριματικά του Champions League και την βοήθησε να προκριθεί στους ομίλους.

biel_33
biel


Συνολικά με την Κοπεγχάγη είχε 128 συμμετοχές, έχοντας 32 γκολ και 28 ασίστ.

Η μεταγραφή αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ. 

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ. Γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου 1996, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Κοπεγχάγη και υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με τους «ερυθρόλευκους».

biela


Στην ομάδα της Δανίας αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2019, με απολογισμό 128 συμμετοχές, 32 γκολ και 28 ασίστ. Την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στο πρωτάθλημα της σκανδιναβικής χώρας. Εφέτος σε επτά παιχνίδια πρόλαβε να σημειώσει έξι γκολ και να μοιράσει τρεις ασίστ σε εννέα παιχνίδια.



Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κονστάνθια, τοπική ομάδα της Μαγιόρκα, από όπου μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ακολούθησε η Γιοσετένσε, η δεύτερη ομάδα της Μαγιόρκα και η Αλμουδέβαρ.

Η Κοπεγχάγη τον είχε αγοράσει από τη Σαραγόσα, με την οποία έδωσε 24 αγώνες, μετρώντας έξι γκολ και τέσσερις ασίστ.

«Όταν άκουσα το όνομα Ολυμπιακός, δεν το σκέφτηκα»

Στο βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την μεταγραφή ο Ισπανός τόνισε: «Με λένε Πεπ Μπιέλ. Γεννήθηκα με μια μπάλα στα πόδια. Η μυρωδιά από το χορτάρι είναι οι αναμνήσεις μου. Με κάθε γκολ, κάθε ασίστ, ζω το όνειρό μου. Δεν υπάρχει μια θέση στο γήπεδο. Βρίσκομαι εκεί που πρέπει, σε κάθε επίθεση πριν πανηγυρίσει η εξέδρα.


Όταν άκουσα το όνομα Ολυμπιακός, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Κι είμαι εδώ! Ανυπομονώ να το ακούσω και από τον κόσμο. Με λένε Πεπ Μπιέλ και όλα τώρα ξεκινούν». 



Ειδήσεις σήμερα:

Μαξίμου και περιβάλλον Καραμανλή ρίχνουν τους τόνους και δηλώνουν ότι… συμφωνούν για τις θεσμικές αλλαγές


Άνοδος στα ενοίκια, μείωση στη διαθεσιμότητα για τη φοιτητική κατοικία - Δείτε πίνακες


Επανήλθε μετά από 2 χρόνια η γιορτή «La Tomatina» στην Ισπανία - Πάνω από 130 τόνοι ντομάτας «έβαψαν» κόκκινο το Φεστιβάλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης