Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα για να υπογράψει ο Μπιέλ

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα για να υπογράψει ο Μπιέλ

Η μεταγραφή του Ισπανού πρώην ποδοσφαιριστή της Κοπεγχάγης θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ

5667499
Ο 25χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, Πεπ Μπιέλ, αφίχθη στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης για να κλείσει και τυπικά πλέον στον Ολυμπιακό.

Ο άλλοτε πλέον παίκτης της Κοπεγχάγης θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πρωταθλητές Ελλάδας με την μεταγραφή συνολικά να ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmkgx85nze7l)

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmkhcnu2rxqh)


Ο Μπιέλ φέτος έχει σεζόν με 9 αγώνες, 6 γκολ και 3 ασίστ. Ήταν κομβικός για την ομάδα του και στα δύο ματς με τη Τράμπζονσπορ για την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League.

Ο Μπιέλ είναι κυρίως «δεκάρι» αλλά παίζει και ακραίος επιθετικός αλλά και φορ. Έχει αναδειχθεί από τις Ακαδημίες της Ράγιο Βαγιεκάνο, έχει παίξει στη Β' ομάδα της Μαγιόρκα και τη Σαραγόσα και από το 2019 είναι στην Κοπεγχάγη με την οποία είχε συμβόλαιο.

5667482
5667479
5667504
5667490


Στην Κοπεγχάγη και τη Δανία - όπου θεωρείται ο κορυφαίος παίκτης των 2 τελευταίων ετών - έχει 128 ματς με 32 γκολ και 28 ασίστ. Η προσθήκη αυτή δυναμώνει για τα καλά τον Ολυμπιακό και είναι μία τοπ μεταγραφή για τα ελληνικά δεδομένα.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο κόσμος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω για να το ανταποδώσω. Μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Ολυμπιακού ήταν εύκολο για μένα να πάρω την απόφαση να έρθω. Μίλησα και με τους ατζέντηδές μου και έκαναν αυτό που έπρεπε. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Επαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο το όνομα του Ολυμπιακού».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: «Ήρωας» για τους ξένους ηγέτες και τη διεθνή κοινότητα, παρίας στη Ρωσία


Φουρθιώτης: Στο σκαµνί για τις «στηµένες» σφαίρες στο σπίτι του - Όλο το βούλευμα


Καιρός: Τοπικές ισχυρές μπόρες από το μεσημέρι και στην Αττική, δείτε χάρτες του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης