Premier League: Ο Καρβάλιο «λύτρωσε» τη Λίβερπουλ με buzzer-beater, 2-1 τη Νιουκάστλ - Δείτε τα γκολ

Premier League: Ο Καρβάλιο «λύτρωσε» τη Λίβερπουλ με buzzer-beater, 2-1 τη Νιουκάστλ - Δείτε τα γκολ

Με γκολ στο 98’ η Λίβερπουλ επικράτησε 2-1 της Νιούκαστλ αποφεύγοντας νέα γκέλα στο πρωτάθλημα - Ισόπαλη η Τότεναμ (1-1) στην έδρα της Γουέστ Χαμ

liverpool
Απίθανο φινάλε στο Ανφιλντ, ονειρικό για τη Λίβερπουλ, εφιαλτικό για τη Νιουκάστλ. Οι Reds από το... πουθενά βρήκαν δίχτυα στο 90+8' με τον Καρβάλιο, με τις «Καρακάξες» να είναι έξαλλοι για τις καθυστερήσεις που κράτησε ο Μάρινερ. Ετσι, οι γηπεδούχοι, χωρίς να πείσουν, επικράτησαν 2-1 και παρέμειναν στο δρόμο των επιτυχιών. Εξαιρετικό ντεμπούτο ο Ισάκ.

Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά με στόχο να πετύχει το γρήγορο γκολ, ωστόσο, η Νιουκάστλ ήταν εξαιρετικά στημένη και δεν άφησε την αντίπαλό της να δημιουργήσει. Πολύ καλός ρυθμός μετά το 20ο λεπτό, με τη Λίβερπουλ να απειλεί και στο 34' να χάνει μοναδική ευκαιρία να σκοράρει. Ο Φιρμίνο έκανε εξαιρετική κάθετη μπαλιά προς την περιοχή, ο Ντίας πρόλαβε, έχασε την ισορροπία του και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Αντίθετα, η Νιουκάστλ στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία της κατάφερε να σκοράρει. Σστο 38' ο Ισάκ από εξαιρετική κάθετη του Λόνγκσταφ κατάφερε να βγει στον κενό χώρο και να σουτάρει με δύναμη για το 1-0 στο ντεμπούτο του.

Οι Reds πίεσαν στην επανάληψη, όμως δεν είχαν τις εμπνεύσεις για να απειλήσουν. Αντίθετα, η Νιουκάστλ ήταν αρκετά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της και στο 54' λίγο έλειψε να... ξαναπαγώσει το Ανφιλντ. Ο Ισάκ βγήκε στην αντεπίθεση και με τρομερό τελείωμα βρήκε δίχτυα. Ωστόσο, η σημαία σηκώθηκε με καθυστέρηση και το γκολ ακυρώθηκε. Η Λίβερπουλ απάντησε με την ευκαιρία του Ελιοτ στο 60' , ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ήρθε το γκολ! Εξαιρετική κίνηση του Σαλάχ, έδωσε τη σωστή στιγμή στον Φιρμίνο ο οποίος βρήκε δίχτυα με υπέροχο πλασέ.

Ο Αιγύπτιος δεν ήταν στα καλύτερά του και οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν τον τρόπο για το τρίποντο. Η πίεση γινόταν εντονότερη, η είσοδος του Τσιμίκα και του Καρβάλιο έδωσε ώθηση, αλλά η Νιουκάστλ με αρκετές... καθυστερήσεις κρατούσε τους Reds μακριά από την εστία της. Ωστόσο, στο 90'+8' ήρθε η λύτρωση. Φάση διαρκείας, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Καρβάλιο με βολέ διαμόρφωσε το 2-1.



Δείτε εδώ τα γκολ


Νέους βαθμούς έχασε η Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε, καταγράφοντας τη δεύτερη ισοπαλία της, μετά από εκείνη στην έδρα της Τσέλσι με 2-2. Τα «σπιρούνια» κόλλησαν στο 1-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ, χάνοντας έδαφος στη μάχη της τετράδας.

To σκορ άνοιξε στο 34' με αυτογκόλ του Κέρερ, με την Γουέστ Χαμ να ισοφαρίζει στο 55', όταν έπειτα από μια κομπίνα σε πλάγιο, ο Σούτσεκ με τελείωμα από κοντά νίκησε τον Γιορίς, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.


Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση Γούεστ Χαμ-Τότεναμ


Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Premier League και η βαθμολογία:

Κρίσταλ Πάλας-Μπρέντφορντ 1-1

Κλείσιμο
Φούλαμ-Μπράιτον 2-1

Σαουθάμπτον-Τσέλσι 2-1

Λιντς-Εβερτον 1-1

Μπόρνμουθ-Γουλβς 0-0

Αρσεναλ-Αστον Βίλα 2-1

Μάντσεστερ Σίτι-Νότιγχαμ Φόρεστ 6-0

Γουέστ Χαμ-Τότεναμ 1-1

Λίβερπουλ-Νιούκαστλ 2-1

Λέστερ-Μάντσεστερ Γ. 1/09

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

Άρσεναλ 15

Μάντσεστερ Σίτι 13

Τότεναμ 11

Μπράιτον 10

Λίβερπουλ 8

Φούλαμ 8

Λιντς 8

Σαουθάμπτον 7

Τσέλσι 7

Νιούκαστλ 6

Μάντσεστερ Γιουν. 6 -4αγ.

Μπρέντφορντ 6

Κρίσταλ Πάλας 5

Γουέστ Χαμ 4

Νότιγχαμ Φόρεστ 4

Μπόρνμουθ 4

Άστον Βίλα 3

Έβερτον 3

Γουλβς 3

Λέστερ 1 -4αγ.


Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Νέο stop στις παραδόσεις φυσικού αερίου από Ρωσία σε Γερμανία μέσω του Nord Stream

Οικονόμου: Τη νέα σχολική χρονιά το ολοήμερο επεκτείνεται από τις 4:00 μμ στις 05:30 μμ 

Vegan μητέρα καταδικάστηκε σε ισόβια για τον θάνατο του 18 μηνών γιου της από ασιτία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης