Τζον Ουόλ: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

Τζον Ουόλ: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

Ο 31χρονος που υπέγραψε συμβόλαιο 13 εκατ. δολαρίων με τους Κλίπερς είχε σοβαρούς τραυματισμούς και έχασε δύο αγαπημένα του πρόσωπα

23804427
Συγκλόνισε ο Τζον Ουόλ σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε και στην οποία αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει.

Ο άσος των Κλίπερς που υπέγραψε φέτος συμβόλαιο δύο ετών με απολαβές 13 εκατ. δολάρια είχε δύο σοβαρούς τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός δράσης για δύο χρόνια ενώ έχασε τη μητέρα του από καρκίνο και πολύ κοντά και την γιαγιά του.

«Ήταν το σκοτεινότερο μέρος στο οποίο έχω βρεθεί. Κάποια στιγμή σκέφτηκα να αυτοκτονήσω», θα πει ο Τζον και θα μιλήσει για όλα αυτά που βίωσε: «Είχα υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα. Η μαμά ήταν άρρωστη και στη συνέχεια πέθανε. Ένα χρόνο αργότερα έχασα και τη γιαγιά μου. Κι όλα αυτά κατά της διάρκειας της πανδημίας του κορωνοϊού ενώ βρισκόμασταν σε καραντίνα.


Κλείσιμο

Πήγαινα στις χημειοθεραπείας της μητέρας μου και καθόμουν εκεί. Έβλεπα τη μαμά μου να αναπνέει για τελευταία φορά, φορώντας τα ίδια ρούχα επί τρεις συνεχόμενες μέρες κλαίγοντας σε έναν καναπέ. Με ανέθρεψε ως μόνη μαμά στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής της. Έγινε η έμπιστη μου, η καλύτερη μου φίλη και η πιο σημαντική επιρροή στη ζωή μου. Κοιτώντας όσα συνέβησαν, αφού κατάφερα να τα ξεπεράσω, τότε μπορώ να κάνω τα πάντα στη ζωή μου».

Εν συνεχεία αποκάλυψε ότι είχε επισκεφτεί ψυχολόγο και τόνισε: «Πολλοί πιστεύουν ότι δεν χρειάζομαι βοήθεια και ότι μπορώ να ξεφύγω από αυτό ανά πάσα στιγμή, αλλά πρέπει να είσαι αληθινός με τον εαυτό σου και να βρεις αυτό που είναι καλύτερο για σένα».

Ειδήσεις σήμερα:

«Εκκλησία των Εθνών»: Έτσι... διώχνει τον Σατανά ο εξορκιστής της Θεσσαλονίκης

Ο Τραμπ καυχιόταν σε συνεργάτες του ότι γνώριζε τα «άπλυτα» της ερωτικής ζωής του Μακρόν - Τον εκβίαζε;


Πάτρα: Αδελφός εναντίον αδελφού - Υποστηρίζει ότι εκμεταλλεύθηκε την επιμέλεια της μητέρας για την περιουσία της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης