Νότιγχαμ Φόρεστ: Προχωρημένες συζητήσεις με τον Μπολί

Νότιγχαμ Φόρεστ: Προχωρημένες συζητήσεις με τον Μπολί

Οι «κόκκινοι» προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του αμυντικού των «λύκων»

066_DPPI_40222269_041
Μόλις λίγες ώρες έχουν περάσει από την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ρέναν Λόντι από την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Νότιγχαμ Φόρεστ φαίνεται να είναι κοντά στην ολοκλήρωση ακόμης μίας συμφωνίας.

Τα «tricky trees» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γουλβς για την απόκτηση του 31χρονου Ιβοριανού κεντρικού αμυντικού σύμφωνα με το SkySports. Ο Γουίλι Μπολί έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τους «λύκους». Στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του Μπρούνο Λάγκε με την Νιουκάστλ δεν εμφανίστηκε, παρ' ότι ήταν μέλος της αποστολής και ο Πορτογάλος κόουτς θεωρεί πως η συγκεκριμένη κίνηση έγινε ως ένα μέσο πίεσης για να τον αφήσει η ομάδα να αποχωρήσει.

«Αυτός έχει μία πρόταση στα χέρια του και θέλει να φύγει, αυτό είναι το συναίσθημα που μου προκαλεί όταν του μιλάω. Του είπα πως χρειάζομαι έναν τοπ παίκτη σαν κι εσένα στον πάγκο και μετά πάρε την απόφασή σου. Αλλά παρ' ότι ήταν στην λίστα, δεν εμφανίστηκε ποτέ. Θέλει να πιέσει την κατάσταση νομίζω» είπε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της Γουλβς. Την περασμένη σεζόν ο Μπολί πραγματοποίησε μόλις 11 συμμετοχές με την αγγλική ομάδα χωρίς να φτάσει ούτε τα 1.000 αγωνιστικά λεπτά.


Πηγή: gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Κυψέλη: Είχε σχέση με το θύμα ο 40χρονος - Τη δολοφόνησε στη μέση του δρόμου

Πάνος Καμμένος: Σκαφάτος, αρμενίζει στο Αιγαίο...

Χαλκιδική: Πνιγμό έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον 15χρονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης