Κρις Έβερτ: Νίκησε τον καρκίνο και κάνει δωρεάν μαθήματα τένις

Κρις Έβερτ: Νίκησε τον καρκίνο και κάνει δωρεάν μαθήματα τένις

Η σπουδαία Αμερικανίδα τενίστρια κάτοχος 18 τίτλων Grand Slam είχε διαγνωστεί στις αρχές του χρόνου με καρκίνο στις ωοθήκες

evert_1
Νικήτρια με τη μάχη της με τον καρκίνο βγήκε η Κρις Έβερτ. 

Η 67χρονη Αμερικανίδα τενίστρια που έχει φτάσει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει κερδίσει 18 τίτλους Grand Slam είχε διαγνωστεί με καρκίνο στις ωοθήκες πριν από λίγους αλλά ξεκίνησε αμέσως χημειοθεραπείες και πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημά της. 



«Ήμουν πολύ τυχερή, αληθινά. Αυτού του είδους ο καρκίνος γίνεται συνήθως αντιληπτός αφού έχει προχωρήσει σε τρίτο ή, ακόμη και τέταρτο στάδιο», είχε πει η Αμερικανίδα όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο. 

Πλέον επέστρεψε στην κανονική ζωή και έχει ξεκινήσει δωρεάν μαθήματα τένις σε παιδιά στο Μαϊάμι, αφού αυτό την γεμίζει. 

Η Κρις Έβερτ που από τα 16 της έπαιζε σε υψηλό επίπεδο στο τένις, έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει τρεις φορές, και δεν πέρασε και τόσο καλά με τους άνδρες της ζωής της. 

Κλείσιμο
Η Αμερικανίδα μίλησε μετά από την περιπέτεια της στο CBS News και δήλωσε ότι σώθηκε από την αδελφή της ενώ σημείωσε πως πλήρωσε το τίμημα της πρόωρης επιτυχίας της. Η αδελφή της είχε διαγνωστεί και εκείνη με καρκίνο στις ωοθήκες πριν από πέντε χρόνια και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο. 

Πέθανε το 2020 και ήταν κάτι που άλλαξε για πάντα τη ζωή της μεγαλύτερης αδελφή της, της Κρις. Παράλληλα την έσωσε και στη δική της μάχη αφού είχε δει την αδελφή της να αργοσβήνει και είχε πάρει μαθήματα από αυτή τη μάχη. 

Στη συνέχεια μίλησε για το τίμημα της πρόωρης επιτυχίας: «Στη ζωή πάντα θα πληρώνεις ένα τίμημα. Η φήμη μου σε νεαρή ηλικία πραγματικά δεν με άφησε να αναπτύξω τον αυθεντικό μου εαυτό. Δεν πήγα στο κολέγιο, ξεκίνησε αμέσως στο τουρ». 

Για τα δωρεάν μαθήματα στα παιδιά είπε: «Με γεμίζει. Πάντα αγκαλιάζω τα παιδιά». 

Η Κρις Έβερτ ήταν ζευγάρι το 1974 με τον αστέρα του τένις, Τζίμι Κόνορς, και όπως αποκάλυψε μετά από χρόνια είχε μείνει έγκυος και είχε προχωρήσει σε έκτρωση χωρίς να τον ενημερώσει.



Ειδήσεις σήμερα: 

«Δεν βούτηξα να τη σώσω επειδή έχω άσθμα» είπε ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε στην Κορινθία

Στυλιανίδης για κακοκαιρία: Πάρα πολύ έντονα τα φαινόμενα, αν χρειαστεί θα ενεργοποιηθεί το 112

Κρήτη: Οι «νταήδες» υποστηρίζουν ότι οι Γερμανοί τους επιτέθηκαν - «Μου έσπασαν τη μύτη» λέει ο ένας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης