Ράιαν Γκιγκς: Τον «καίει» η πρώην του - Της έταζε παιδιά, ήθελε συνέχεια σεξ, αλλά... την απατούσε με οχτώ γυναίκες!

Ράιαν Γκιγκς: Τον «καίει» η πρώην του - Της έταζε παιδιά, ήθελε συνέχεια σεξ, αλλά... την απατούσε με οχτώ γυναίκες!

Απίστευτες αποκαλύψεις από την Κέιτ Γκρέβιλ στη δεύτερη ημέρα της δίκης του Ράιαν Γκιγκς

giggs87
Με μια σειρά αποκαλύψεων για την διπλή ζωή του Ράιν Γκιγκς συνεχίστηκε την Τρίτη στο Μάντσεστερ η δίκη του πρώην αρχηγού της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ουαλός πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της βίαιης συμπεριφοράς κατά της πρώην συντρόφου του, Κέιτ Γκρέβιλ, αλλά και της αδελφής της, Έμα.

Μάλιστα η ιστορία έχει μεγάλο βάθος και ο Γκιγκς κακοποιούσε για χρόνια την Κέιτ, όπως εκείνη έχει καταθέσει στην Αστυνομία.

Η δική συνεχίστηκε την Τρίτη με νέες αποκαλύψεις για τη ζωή του Ράιν. Όπως τόνισε ο εισαγγελέας, στην πρώτη ημέρα της δίκης, ο Γκιγκς, ήταν είδωλο για τον κόσμο αλλά στην προσωπική του ζωή είχε έντονη κακοποιητική συμπεριφορά.



Κλείσιμο
Αυτό επιβεβαιώθηκε και στη δεύτερη ημέρα της δίκης  όπου ακούστηκε η μαγνητοσκοπημέμνη κατάθεση της Κέιτ στην αστυνομία. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν ο Γκιγκς της είχε υποσχεθεί ότι θα κάνουν παιδιά αλλά απαιτούσε όλη την ώρα σεξ ενώ παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια (2017-2020) έβγαινε με οχτώ γυναίκες, πίσω από την πλάτη της.

«Μου έλεγε πως θα κάνουμε οικογένεια»

«Είχε ορκιστεί να κάνει οικογένεια μαζί μου», ανέφερε στους αστυνομικούς η Κέιτ ενώ από τον Δεκέμβριο του 2018 είχε μάθει ότι την απατούσε.

Μάλιστα είχε λάβει ένα ανώνυμο email στο οποίο έγραφαν: «Για να ξέρετε, ο Ράιαν έχει άλλη σχέση με άλλο κορίτσι εδώ και ένα χρόνο». Όταν του το ανέφερε εκείνος νευρίασε και αρνήθηκε πεισματικά.



Ο Γκιγκς έλεγε στον κύκλο του ότι ήταν απλά φίλοι με την Κέιτ αλλά είχαν σχέση και όταν το είχε μάθει εκείνη είχε ενοχληθεί. O Ράιαν Γκιγκς παντρεύτηκε την Στέισι Κουκ και χώρισε το 2017 έχοντας μαζί της δύο παιδιά.

Το ανώνυμο email 

Η Κέιτ είχε ισχυριστεί πως όταν ξεκίνησε να βλέπει τον πρώην σταρ του ποδοσφαίρου της είχε πει ότι έχει χωρίσει αλλά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Επίσης όπως διαβάστηκε στο δικαστήριο είπε στους αστυνομικούς πώς έλαβε μια γυμνή φωτογραφία του Γκιγκς από έναν ανώνυμο αποστολέα, ο οποίος έστειλε μήνυμα λέγοντας: «Το βρήκα στο τηλέφωνο της γυναίκας μου».

Επίσης αποκάλυψε ότι είχε σχέση με δύο κορίτσια παράλληλα ενώ όσα χρόνια ήταν μαζί του εκείνος είχε οχτώ γυναίκες! Για το σεξ που έκανε μαζί του είπε: «Ήθελε να κάνει σεξ όλη την ώρα. Χρησιμοποιούσε το σεξ για να με κρατάει. Ένιωθα ότι με χρησιμοποιούσε όλη την ώρα. Απαιτούσε σεξ κάθε δεύτερη μέρα». 

Εν συνεχεία κατέθεσε ότι την αντιμετώπιζε σαν να είναι υπηρέτριά του ενώ της έστελνε συνεχώς μηνύματα και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου.

«Ένιωσα ταπεινωμένη, ήμουν γυμνή στο διάδρομο»

Για την επίμαχη σκηνή στο ξενοδοχείο όπου ήταν είχε πετάξει γυμνή έξω από το δωμάτιο είπε:  «Γυρίσαμε πίσω στο ξενοδοχείο, του είπα κάτι κι εκείνος νευρίασε ξανά. Δεν φορούσα ρούχα, με τράβηξε από τον καρπό, τόσο δυνατά και με έσυρε στον διάδρομο, με έριξε στο έδαφος, πέταξε τις βαλίτσες μου και μετά έκλεισε την πόρτα. Ήμουν εκεί εντελώς γυμνή, πήρα τα πράγματά μου πίσω τυλιγμένη με μια πετσέτα και πήγα να κοιμηθώ. Ήταν ταπεινωτικό».

Περιέγραψε επίσης ένα παρόμοιο περιστατικό σε ένα ξενοδοχείο στο Ντουμπάι όπου ο Γκιγκς φέρεται να άρπαξε την τσάντα της για να την εμποδίσει να φύγει για να πάει στο αεροδρόμιο.

Επίσης είπε ότι όταν του ζήτησε να χωρίσουν τις έριξε κουτουλιά ενώ χτύπησε και στο σαγόνι την αδελφή της.

Ειδήσεις σήμερα:

«Τη σκότωσα γιατί μίλησε άσχημα για το κοράνι», λέει ο Πακιστανός για τη Νικολέττα


Ξεκίνησε η αξιολόγηση του επικαιροποιημένου εμβολίου της Pfizer για τον κορωνοϊό από τον ΕΜΑ


Τούρκοι στις ΗΠΑ για συζητήσεις για τα F-16 - «Λάβαμε πρόσκληση», λέει ο Ακάρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης