Ο Ρονάλντο στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ρονάλντο στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέφθασε στο Κάρινγκτον νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (26/7) για τις πολυανεμενόμενες συνομιλίες με τον Τεν Χαγκ αναφορικά με το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ - Παρών και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Ronaldo2
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε σε αγγλικό έδαφος καθώς προετοιμάζεται για τις κρίσιμες συνομιλίες με τον προπονητή του Έρικ τεν Χαγκ για το μέλλον του στους κόκκινους διαβόλους.

Ο 37χρονος έχασε τις πρώτες τρεις εβδομάδες της προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - συμπεριλαμβανομένης ολόκληρης της περιοδείας τους στην Ταϊλάνδη και την Αυστραλία - αφού του δόθηκε άδεια για ένα οικογενειακό ζήτημα.

Ο CR7 κατέφθασε το μεσημέρι της Τρίτης (26/7) -όπως αναμενόταν- στο Κάρινγκτον το προπονητικό κέντρο των «κόκκινων διαβόλων», μαζί με τον ατζέντη του Ζόρζε Μέντες και όλοι περιμένουν το αποτέλεσμα των συνομιλιών του με τον Ολλανδό τεχνικό, αλλά και το πώς θα τον υποδεχτούν οι συμπαίκτες του.



Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει εκφράσει και επίσημα την επιθυμία του να αποχωρήσει από το «Όλντ Τράφορντ» καθοδηγούμενος από την τεράστια επιθυμία του να αγωνιστεί στο Champions League.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τεν Χαγκ είχε μεν μιλήσει μαζί του στο τέλος της περυσινής χρονιάς, όταν ανέλαβε όταν σύλλογο, αλλά θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες θα μιλήσουν από τότε που ο παίκτης ζήτησε να φύγει.

Σύμφωνα με την «Sun» ο πρώην κόουτς του Άγιαξ έχει επιστρατεύσει και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (τον άνθρωπο που τον έπεισε να επιστρέψει) και ποδοσφαιρικό πατέρα του Πορτογάλου ο οποίος βρίσκεται κι αυτός στο Κάρινγκτον.

Κλείσιμο


Έως τώρα η επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, διατηρήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Γιουνάιτεντ, Ρίτσαρντ Άρνολντ και τον ατζέντη του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος πρότεινε τον πελάτη του σε κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης χωρίς -ως τώρα- αποτέλεσμα!

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μύκονος: Το πάρτι στον Άγιο Στέφανο, το κάλεσμα των Χούρι και οι βουτιές του Νιάρχου στη Ρήνεια

Πλεύρης: Ο Τσίπρας πήγε με κορωνοϊό στο Προεδρικό - ΣΥΡΙΖΑ: Είχε αρνητικό PCR από το Σάββατο

Daily Mail: Πήγε για selfie ο 22χρονος Βρετανός που σκοτώθηκε από το ελικόπτερο στα Σπάτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης