Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μάντσετσερ για να συζητήσει το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μάντσετσερ για να συζητήσει το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες στο σίριαλ της παραμονής του Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς ο Πορτογάλος ταξιδεύει στην Αγγλία προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μέλλον του

cristiano_1
Η προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει από τις 4 Ιουλίου, όμωςο Κριστιάνο Ρονάλντο όχι απλά παραμένει εκτός προπονήσεων, αλλά θέλει να αποχωρήσει από τους κόκκινους διαβόλους.

Η ομάδα είχε δηλώσει αρχικά ότι ο CR7 είχε ζητήσει άδεια επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους, όμως όσο περνούσαν οι μέρες γινόταν ολοένα και πιο φανερό ότι υπάρχει σοβαρό ζήτημα.

«Ο Ρονάλντο δεν πωλείται!», είναι η σταθερή θέση των ανθρώπων της Γιουνάιτεντ, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι αύριο καθώς όπως αποκαλύπτου τα βρετανικά ΜΜΕ ο Πορτογάλος επιστρέφει σήμερα το βράυ στο Μάντσεστερ για να έχεις τις καθοριστικές επαφές.

Η αποστολή της ομάδας επέστρεψε την Κυριακή από την περιοδεία στην Αυστραλία και σήμερα υπήρχε ρεπό με τον Έρικ Τεν Χάγκ να περιμένει κι αυτός το καθοριστικό τετ α τετ με τον 37χρονο επιθετικό.

Ο Ολλανδός έχει πει αρκετές φορές ότι τον υπολογίζει, αλλά έχοντας χάσει ήδη τρεις εβδομάδες προπονήσεων και έχοντας εκφράσει ανοικτά την επιθυμία να αποχωρήσει, οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, δεδομένου ότι σε δύο εβδμάδες ξεκινά η σεζόν.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Έλον Μασκ διαψεύδει ότι «πήγε» με τη γυναίκα του συνιδρυτή της Google - «Έχω αιώνες να κάνω σεξ»

Ασύλληπτο τροχαίο στη Λάρισα - Στο νοσοκομείο ζευγάρι με δύο μικρά παιδιά

Ο Ρίσι Σούνακ αναγορεύει την Κίνα στη «μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη απειλή» για τη Βρετανία 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης