Παναθηναϊκός: Οι Μαυροβούνιοι στέλνουν τον Ράντονιτς στους πράσινους

Παναθηναϊκός: Οι Μαυροβούνιοι στέλνουν τον Ράντονιτς στους πράσινους

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Μαυροβούνιο, ο Ντέγιαν Ράντονιτς αρνήθηκε την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα και ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό

radd
Την ώρα που στον Παναθηναϊκό περιμένουν τα... νεότερα από το Βελιγράδι αναφορικά με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, ένα δημοσίευμα από την πατρίδα του τον φέρνει πολύ κοντά στο ΟΑΚΑ!

Συγκεκριμένα το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο «RTCG» του Μαυροβουνίου επικαλείται δικές του πληροφορίες και εξηγεί ότι ο 52χρονος προπονητής αρνήθηκε τελικά την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα.

Επιπλέον εξηγεί ότι ότι ο Ράντονιτς έχει έρθει σε επαφή τις δύο τελευταίες ημέρες με τον Παναθηναϊκό συζητώντας το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όπως είναι γνωστό οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει στον Ντέγιαν Ράντονιτς διορία έως και την ερχόμενη Πέμπτη (30/6) να απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει αλλά το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι πήρε την απόφασή του και αυτή δεν είναι άλλη από το να αποχωρήσει από την σερβική ομάδα ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

ra_1


Κλείσιμο
Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση και οι «πράσινοι» αναμένουν για τις οριστικές εξελίξεις ώστε να ξεκινήσουν με τη σειρά τους τον δικό τους σχεδιασμό.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Η δραματική ιστορία της μάνας και του γιου που αυτοκτόνησαν στον Θερμαϊκό

Παράταση έως τις 5 Ιουλίου για το Power Pass λόγω συνεχούς ροής αιτήσεων

Η Ελλάδα θα κάνει προσφυγή για τον όρο «Turkaegean» εντός της ΕΕ - Τι είπε ο Οικονόμου


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης