Berlin Open, Σάκκαρη - Μπέντσιτς 1-2: Εκτός τελικού η Μαρία

Berlin Open, Σάκκαρη - Μπέντσιτς 1-2: Εκτός τελικού η Μαρία

Η Μαρία Σάκκαρη αν και προηγήθηκε στα σετ και έσβησε 2 ματς πόιντ στο 3ο σετ ηττήθηκε μετά από 3 ώρες με 2-1 σετ από την Μπελίντα Μπέντσιτς στον ημιτελικό του Berlin Open και έμεινε εκτός τελικού

25749993__4_
Εκτός τελικού στο Berlin Open έμεινε η Μαρία Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια αν και προηγήθηκε στα σετ και έσβησε 2 ματς πόιντ ηττήθηκε μετά από μάχη 3 ωρών με 6-7 (6), 6-4, 6-4 από την Μπελίντα Μπέντσιτς στον ημιτελικό και έτσι η Ελβετίδα θα διεκδικήσει για 2η συνεχόμενη χρονιά τη κούπα. 

Η Μαρία Σάκκαρη έσβησε 15 μπρέικ πόιντ (4/19) ενώ είχε 2/8. Είχε όμως 8 διπλά σφάλματα και μόλις 64% κερδισμένους πόντους στο 1ο σερβίς (έναντι 72). Η χρυσή Ολυμπιονίκης Μπελίντα Μπέντσιτς θα παίξει στον τελικό της Κυριακής με την Ζαμπέρ ή την Γκάουφ. 

Πλέον η Ελληνίδα στρέφει το ενδιαφέρον στο Ίστμπορν πριν παίξει στο Wimbledon. 



Νικήτρια στο τάι μπρέικ

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε φανταστικά το παιχνίδι φτάνοντας σε τριπλό μπρέικ πόιντ στο 2ο γκέιμ και με την πρώτη ευκαιρία πέτυχε μπρέικ (2-0).

Η Ελβετίδα απαντά με τριπλό μπρέικ πόιντ αλλά η Ελληνίδα έσβησε και τις τρεις ευκαιρίες! Έσβησε και τις άλλες τρεις αλλά η Μπέντσιτς με την 7η ευκαιρία της πήρε πίσω το μπρέικ και μείωσε σε 2-1.

Κλείσιμο
Η Μπέντσιτς προηγήθηκε με 3-2 με 2ο μπρέικ αλλά η Σάκκαρη το πήρε πίσω για το 3-3. Η Ελληνίδα έσβησε νέο μπρέικ πόιντ και πήρε ξανά κεφάλι με 4-3!

Ακολουθούν δύο love service game με την Σάκκαρη να φτάνει στο 5-4. Η Μπέντσιτς ισοφάρισε εύκολα σε 5-5 και η Σάκκαρη έσβησε μπρέικ πόιντ για το 6-5.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα η Ελβετίδα οδήγησε το σετ στο τάι μπρέικ. Η Σάκκαρη πέτυχε μίνι μπρέικ (2-1) και εκμεταλλεύτηκε τα 2 σερβίς της για το 4-1.

Με διπλό σφάλμα της Σάκκαρη η Μπέντσιτς πήρε πίσω το μίνι μπρέικ (5-4) και έφτασε σε σετ πόιντ. Η Σάκκαρη το έσβησε (6-6) και έφτασε εκείνη σε σετ πόιντ.

Η Σάκκαρη έκλεισε μετά από 1.03 το σετ με 7-6 (6). Η Ελληνίδα έσβησε 9 μπρέικ πόιντ (2/11) της Ελβετίδας!

Επιμονή και ισοφάριση

Το 2ο σετ άρχισε με διπλό μπρέικ πόιντ της Σάκκαρη αλλά η Μπέντσιτς τα έσβησε για να προηγηθεί με 1-0. Η Σάκκαρη ισοφάρισε σε 2-2 και σε 4-4. Με love service game η Μπελίντα έφτασε στο 5-4 και είχε σετ πόιντ στο 10 γκέιμ.

Η Ελληνίδα το έσβησε αλλά με διπλό της σφάλμα έδωσε άλλο ένα σετ πόιντ στην αντίπαλο της. Το έσβησε και το 2ο αλλά και το 3ο με άσο η Σάκκαρη! Αντιμετώπισε και 4ο σετ πόιντ και είχε την ίδια κατάληξη!

Η Μπέντσιτς επιμένει και κλείνει το σετ με μπρέικ (6-4).

Λύγισε στο φινάλε 

Στο 3ο σετ η Σάκκαρη ισοφάρισε σε 1-1 αλλά η Μπέντσιτς με το σερβίς της έφτασε πρώτη στο 2-1. Με σπουδαίο πέρασμα η Ελληνίδα ισοφαρίζει σε 2-2 και έφτασε σε διπλό μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ.

Τα έσβησε η Μπέντσιτς όπως και το 3ο και προηγήθηκε με 3-2. Η Σάκκαρη έκλεισε με άσο (3-3) και είχε μπρέικ πόιντ στο 7ο γκέιμ. Η Μπέντσιτς το έσβησε για το 4-3 και έφτασε στη συνέχεια στο 5-4.

Η Μπέντσιτς είχε διπλό ματς πόιντ στο 10 γκέιμ αλλά θα τα σβήσει και τα 2 η Σάκκαρη! Με το 3ο όμως κέρδισε το παιχνίδι. 




Ειδήσεις σήμερα:

«Θρίλερ» στον αυριανό β' γύρο των γαλλικών εκλογών - Σκληρή μάχη για τον Μακρόν ενώ ο Μελανσόν καραδοκεί

Φωτιά σε δασική έκταση στη Σκόπελο

Αυτός είναι ο 71χρονος δράστης της αιματηρής επίθεσης σε εκκλησία της Αλαμπάμα με τρεις νεκρούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης