Τσιτσιπάς: «Δύσκολος αντίπαλος στο γρασίδι ο Κύργιος»

Τσιτσιπάς: «Δύσκολος αντίπαλος στο γρασίδι ο Κύργιος»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει αύριο (17:00) τον Νικ Κύργιο στο Halle Open στοχεύοντας στην πρόκριση στα προημιτελικά και παραδέχτηκε ότι ο Αυστραλός είναι δύσκολος στο γρασίδι

tsitsipas_kyrgios
Την Τετάρτη (17:00, Cosmote Sport 6) θα διεξαχθεί ο σπουδαίος αγώνας της φάσης των "16" του Halle Open ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και στον Νικ Κύργιο.

Ο Έλληνας και ο Αυστραλός που είναι καλοί φίλοι ενώ υπήρξαν ζευγάρι και στο διπλό θα παίξουν για μια θέση στους "8" του τουρνουά της Γερμανίας.

Οι δύο τους έχουν παίξει τρεις φορές με τον Αυστραλό να έχει 2-1 νίκες. Κέρδισε το 2019 στην Ουάσινγκτον και το 2020 στο ATP Cup και έχασε το 2021 στον αγώνα επίδειξης στο Laver Cup. Δεν έχουν παίξει ποτέ σε γρασίδι που είναι η αγαπγημένη επιφάνεια του Νικ. 

Ο νικητής θα παίξει στην οκτάδα με Σεμπ Κόρντα ή Πάμπλο Καρένιο Μπούστα. O Στέφανος Τσιτσιπάς μιλώντας για το παιχνίδι με τον Νικ Κύργιο που κάποτε είχε αποκλείσει τον Ράφα Ναδάλ στο Wimbledon είπε: «Θα είναι σίγουρα δύσκολο να τον αντιμετωπίσω στο χορτάρι, αλλά θα βγω πάλι έξω για να το απολαύσω και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι ενθουσιασμένος για τη σεζόν στο χορτάρι, το ίδιο κι εγώ. Ελπίζω να κάνω ένα καλό ματς απέναντί του και να διατηρήσω ψηλά το επίπεδο».



Την Τετάρτη αγωνιστεί και η Μαρία Σάκκαρη στη φάση των «16» του Βερολίνου και ο αγώνας της με την Ντάρια Σάβιλ θα αρχίσει περίπου στις 17.30-18.00.



Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε ο Ερντογάν, κόκκινος συναγερμός διαρκείας στο Αιγαίο

O Πούτιν «παλεύει να κρατηθεί όρθιoς» κατά τη διάρκεια ομιλίας και τα πόδια του λυγίζουν - Δείτε βίντεο

Τραγωδία στο Παγκράτι: Πήγε να μπει στο σπίτι της από το μπαλκόνι, έπεσε και σκοτώθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης