Ένα χρόνο μετά από τον τραυματισμό της η Σερένα Ουίλιαμς επιστρέφει στην ενεργό δράση αφού εξασφάλισε wild card για το Wimbledon
UPD:
Στις 29 Ιουνίου 2021 η Σερένα Ουίλιαμςεγκατέλειπε τραυματισμένη και με δάκρυα στα μάτια το κορτ τουWimbledon.
Στο 3-3 του 1ου σετ του αγώνα της με την Αλεξάντρα Σάνσοβιτς τραυματίστηκε στο πόδι, εγκατάλειψε, και απο τότε δεν έπαιξε ξανά. Η Σερένα Ουίλιαμς που τον Σεπτέμβριο θα κλείσει τα 41 της χρόνια επιστρέφει ένα χρόνο μετά στη δράση.
Είναι στο Νο1208 της παγκόσμιας κατάταξης και αποδέχτηκε την wild card από τους διοργανωτές του Wimbledon το οποίο έχει κερδίσει 7 φορές. Η Αμερικανίδα τενίστρια έχει 23 Grand Slam και θα κάνει άλλη μια προσπάθεια να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ της Μάργκαρετ Κορτ που είναι 24.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.