Η Σερένα Ουίλιαμς μιλάει για τις δυσκολίες που βίωσε στην εγκυμοσύνη της - «Δεν ένιωσα καμία σύνδεση με την κόρη μου»

Η Σερένα Ουίλιαμς μιλάει για τις δυσκολίες που βίωσε στην εγκυμοσύνη της - «Δεν ένιωσα καμία σύνδεση με την κόρη μου»

Η τενίστρια έγραψε ένα άρθρο, στο οποίο μιλάει ανοιχτά για τη μητρότητα κι εξηγεί πως «δεν είναι όλα ρόδινα», όταν μία γυναίκα αποκτά παιδί

serena
Η Σερένα Ουίλιαμς μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της, τη μητρότητα, αλλά και τη σύνδεση, που δεν κατάφερε να νιώσει με την κόρη της.

Η διάσημη τενίστρια αποκάλυψε σε άρθρο της στο Elle Us, πως η εμπειρία του τοκετού ήταν πολύ δύσκολη για την ίδια και κατέρριψε τον «μύθο» που θέλει την κάθε γυναίκα που γίνεται μητέρα «να πλέει σε πελάγη ευτυχίας».


Όπως εξήγησε κι η ίδια, «είναι φυσιολογικό κάποιες γυναίκες να δυσκολεύονται».

«Ήμουν πολύ αγχωμένη για τη στιγμή που θα γνώριζα την κόρη μου. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, δεν ένιωσα την παραμικρή σύνδεση μαζί της κι ενώ λάτρευα την περίοδο της κύησης, δεν είχα αυτή την υπέροχη στιγμή που λες "Θεέ μου, αυτό είναι το μωρό μου"», ανέφερε η αθλήτρια κι ύστερα πρόσθεσε πως δύσκολα αναφέρονται οι γυναίκες σε αυτό το θέμα, για να μην παρεξηγηθούν.

«Ναι, ήμουν η λέαινα που θα προστάτευε με κάθε κόστος το μωρό της, όμως δεν υπερηφανευόμουν. Περίμενα να νιώσω πως ξέρω την κόρη μου, πως τη γνώρισα όσο ήμουν έγκυος, όμως αυτό το συναίσθημα δεν ήρθε ποτέ. Κάποιες φίλες της μαμάς μου, μου είπαν πως ούτε εκείνες ένιωθαν αυτή τη σύνδεση κι αυτό με έκανε να νιώσω κάπως καλύτερα, όμως και πάλι το λαχταρούσα», παραδέχτηκε.


Όταν είδε την κορούλα της, Ολυμπία, για πρώτη φορά στο μαιευτήριο το 2017, ένιωσε πως τρέφει μια μεγάλη αγάπη για εκείνη, όμως δεν ήταν αυτό το «κεραυνοβόλο» συναίσθημα που περίμενε. «Η αγάπη μου δεν ήταν κάτι κεραυνοβόλο, αλλά ήταν εκεί, από όταν η ίδια ήταν ένας σπόρος. Δεν σταμάτησα να την κοιτώ», αναφέρει.

Κλείσιμο
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η διαδικασία του τοκετού δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση για εκείνη. Η ζωή της τέθηκε σε κίνδυνο, καθώς όταν γεννήθηκε η μικρή, τα ράμματα άνοιξαν λόγω ενός έντονου βήχα που την έπιασε. Οι γιατροί χρειάστηκε να την ανοίξουν και τότε, ανακάλυψαν στο σώμα της μια σειρά από αιματώματα.

«Το σώμα μου είχε πιεστεί στο μέγιστο. Ένιωθα πως ήταν η πρώτη φορά που δεν είχα τον έλεγχό του, ήταν πολύ δύσκολο», ανέφερε.


Πλέον, η ίδια είναι εντελώς υγιής και η κορούλα της έχει κλείσει τα 4 χρόνια της. Η αθλήτρια αφιερώνει πολύ χρόνο σε εκείνη και φροντίζει να κάνουν διάφορες δραστηριότητες μαζί, όπως γυμναστική.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Διεθνής κατακραυγή κατά Ρωσίας, έρευνα του ΟΗΕ για τη σφαγή στην Μπούτσα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μοιραίο λάθος της 33χρονης και τα σενάρια για τα κίνητρα του φρικτού εγκλήματος

Το «Ημερολόγιο» του προξένου Μανώλη Ανδρουλάκη: Είκοσι μέρες στην κόλαση της Μαριούπολης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης