Μετά τη Μύκονο ο επόμενος σταθμός των καλοκαιρινών διακοπών του Έλληνα σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν η Πάρος. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα parianostypos.grτο βράδυ της Τρίτης ο Greek Freak εμφανίστηκε στη Νάουσα και δείπνησε σε γνωστό μαγαζί της περιοχής. Με το χαμόγελο στα χείλη ο Έλληνας άσσος δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τους εργαζομένους του μαγαζιού.
Μάλιστα ο Greek Freak χθες Τρίτη φρόντισε να διαφημίσει για άλλη μία φορά την Ελλάδα και τις ομορφιές της μέσα από τα social media αναρτώντας ένα βίντεο με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.