Ο Χάαλαντ απάντησε στο «γα...η πόρνη» του Μιλόσεβιτς πανηγυρίζοντας στα μούτρα του το 2-0 της Νορβηγίας - Δείτε βίντεο

Ο Χάαλαντ απάντησε στο «γα...η πόρνη» του Μιλόσεβιτς πανηγυρίζοντας στα μούτρα του το 2-0 της Νορβηγίας - Δείτε βίντεο

Την απάντησή του με τον δικό του τρόπο έδωσε στον αμυντικό της Σουηδίας ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι

milosevic-haaland
Με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Νορβηγίας ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Νότιγχαμ Φόρεστ πλησίασε τον φορ της Νορβηγίας και σε διαπληκτισμό τους τον αποκάλεσε «γαμ...η πόρνη», αλλά... «karma is a b*tch» και λίγο αργότερα το μετάνιωσε πικρά, με τον Χάαλαντ να σκοράρει για δεύτερη φορά στο ματς, να κάνει το 2-0 για την ομάδα του και να πανηγυρίζει στα μούτρα του Μιλόσεβιτς.

Τα... γαλλικά του Μιλόσεβιτς:



«Πρώτα με αποκάλεσε πόρνη. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν είμαι. Μετά μου είπε ότι θα μου σπάσει τα πόδια. Ενάμιση λεπτό μετά έβαλα το γκολ. Καλά πήγε αυτό», ανέφερε από τη μεριά του ο Χάαλαντ, με τον Μιλόσεβιτς να αρνείται τις κατηγορίες απαντώντας σε δικές του δηλώσεις πως δεν θα έλεγε ποτέ κάτι τέτοιο.

Η κόντρα και η εκδίκηση:



«Είναι αγενές αυτό που λέει. Δεν μιλάω νορβηγικά κι αυτός δεν μιλάει σουηδικά, οπότε δεν ξέρω πως θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε. Δεν μιλάω αγγλικά στο γρασίδι, οπότε είναι λίγο ιδιαίτερο να μου βάζει στο στόμα λόγια που δεν είπα», σχολίασε μετά την ήττα της ομάδας του με σκορ 2-1.

Πάντως, η αντίδραση του Χάαλαντ δεν φτάνει εκείνη του Ρουντ φαν Νίστελροϊ, ο οποίος είχε αστοχήσει από το σημείο του πέναλτι κόντρα στην Ανδόρρα, για να σκοράρει στη συνέχεια και να πανηγυρίσει με τις γροθιές υψωμένες μπροστά στα μούτρα του αντιπάλου του.

Θυμηθείτε το:

Ruud Van Nistelrooy revenge celebration
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης