ΑΕΚ: Συμφώνησε με Μελισσανίδη και μένει ο Μάνταλος

ΑΕΚ: Συμφώνησε με Μελισσανίδη και μένει ο Μάνταλος

Μετά τη συνομιλία που είχε με τον Μελισσανίδη, ο διεθνής μέσος άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να εξαντλήσει το συμβόλαιό του το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024

mantalos_panaitolikos
Ανατροπή δεδομένων προέκυψε μετά τη συνάντηση που είχαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Πέτρος Μάνταλος. Ο 31χρονος μέσος θα παραμείνει στην ΑΕΚ και θα είναι αρχηγός της ομάδας που θα μπει σε λίγους μήνες στο νέο της γήπεδο!

Στη συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ο Μάνταλος τού επανέλαβε όσα σκεφτόταν και είχε δημοσίως καταθέσει μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, την προηγούμενη εβδομάδα. Τότε, είχε πει χαρακτηριστικά: «Είμαι ο άνθρωπος που έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες. Τις επόμενες μέρες που θα ακολουθήσουν, ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω και θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια», προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την αποχώρησή του.

Ωστόσο, μετά τη συνομιλία που είχε με τον Δημ. Μελισσανίδη, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να εξαντλήσει το συμβόλαιό του το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Έτσι, θα κλείσει δεκαετία στην ομάδα της καρδιάς του, η οποία τον απέκτησε από την Ξάνθη το 2014. Παράλληλα, αναμένεται να... 300ρίσει, αφού σε αυτά τα εννέα χρόνια έχει 278 επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ, με 54 γκολ και 82 ασίστ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Επιστολή της Ελλάδας στον ΟΗΕ για τις ανυπόστατες αιτιάσεις της Τουρκίας για τα νησιά του Αιγαίου

Αλλαγές στο Δημόσιο: Οι... «συνοδοί ανελκυστήρα» και οι άλλες παρωχημένες ειδικότητες που καταργούνται

Τα 40 λεπτά του τρόμου στο Τέξας: Κλειδώθηκε με τα παιδιά στην τάξη και άρχισε να τα «γαζώνει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης