Ιμπραΐμοβιτς: Χειρουργήθηκε στο γόνατο

Ιμπραΐμοβιτς: Χειρουργήθηκε στο γόνατο

Ο 40χρονος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς χειρουργήθηκε στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για 8 μήνες - Προφορική συμφωνία με την Μίλαν για την επόμενη χρονιά σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο

25578054
Τρεις ημέρες μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Μίλαν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα θα παίξει και τη νέα χρονιά αφού σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία ανανέωσε προφορικά με την ομάδα του. 

Ο Σουηδός επιθετικός που ήταν παρών στα 2 τελευταία πρωταθλήματα της Μίλαν, το 2011 και το 2022, έκανε αρθροσκόπηση στο αριστερό και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι θα μπορεί να επιστρέψει στη δράση σε 7-8 μήνες,  δηλαδή το 2023. 

Ο γιατρός Μπερτράν Σονερί Κοτέ έκανε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο του Σουηδού άσου στο «Ζαν Μερμόζ» της Λιόν για να αποκατασταθεί ο χιαστός του και να διορθωθεί μια ζημιά που υπέστη στο μηνίσκο.

«Η Μίλαν ανακοινώνει ότι σήμερα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς χειρουργήθηκε στο αριστερό του γόνατο από τον Δρ. Μπέρτραντ Σονερί-Κοτέτ, στο Νοσοκομείο Jean Mermoz στη Λιόν. Η αρθροσκόπηση είχε προγραμματιστεί από καιρό για την οριστική επίλυση της αστάθειας της άρθρωσης μέσω της ανακατασκευής του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, με πλάγια ενίσχυση και επιδιόρθωση μηνίσκου. Η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχής και το διάστημα αποθεραπείας υπολογίζεται σε 7-8 μήνες», ανέφερε η ανακοίνωση της Μίλαν.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck6ibvc7te29)



Ο Ζλάταν είναι σημαία για την Μίλαν αλλά θα συζητήσει με τους ανθρώπους της για το μέλλον. Πάντως η Σουηδία δεν έχει προκριθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ οπότε δεν έχει λόγο να βιαστεί για να είναι στα γήπεδα τον Νοέμβριο. 



Πάντως ο Ίμπρα στην ομιλία του προς τους συμπαίκτες του μέσα στα αποδυτήρια μετά την κατάκτηση της κούπας απέφυγε να μιλήσει για την επόμενη ημέρα στην καριέρα του.

Λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση για το χειρουργείο είδαν το φως της δημοσιότητας στην Ιταλία πληροφορίες για προφορική ανανέωση συνεργασίας με την Μίλαν και για την επόμενη χρονιά. 




Σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου Ιταλού δημοσιογράφου, Νικολό Σίρα ο Σουηδός σταρ συμφώνησε με τη Μίλαν και θα συνεχίσει την καριέρα του για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα! Ο Ιμπραΐμοβιτς αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες ώρες συμβόλαιο μέχρι το 2023 με απολαβές ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευλογιά των πιθήκων: Πόσο μολυσματική είναι, ποιοι θα εμβολιάζονται

Μακελειό σε σχολείο στο Τέξας: Μυστήριο με τα κίνητρα του έφηβου που σκότωσε 19 παιδιά και 2 ενήλικους

Αγωνία για την εξαφάνιση του 6χρονου στην Κηφισιά - «Άγνωστος με κουκούλα τον άρπαξε από το σπίτι του»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης