Εμπαπέ: Επίθεση από τα ισπανικά ΜΜΕ

Εμπαπέ: Επίθεση από τα ισπανικά ΜΜΕ

Τα μεγάλα αθλητικά ΜΜΕ της Ισπανίας προχώρησαν σε επίθεση στον Κιλιάν Εμπαπέ μετά από την απόρριψη της Ρεάλ και την ανανέωση με την Παρί - Πικάρισμα από την L' Equipe στους Ισπανούς

25502764_2
Φουλ επίθεση από τις κορυφαίες αθλητικές εφημερίδες της Ισπανίας στον Κιλιάν Εμπαπέ την επομένη της ανακοίνωσης της ανανέωσης του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος επιθετικός συζητούσε επί μήνες για να πάρει μεταγραφή με την Ρεάλ Μαδρίτης είχε συμφωνήσει αρχικά με την ομάδα της Μαδρίτης αλλά η Παρί επανήλθε με "διαστημική" πρόταση η οποία προβλέπει συμβόλαιο 100 εκατ. ευρώ το χρόνο (3 χρόνια) και 300 εκατ. ευρώ ως μπόνους υπογραφής.

Η La Liga θεωρεί σκάνδαλο την ανανέωση του Εμπαπέ με την Παρί και τα ισπανικά ΜΜΕ συνέχισαν την επίθεση. Η "Marca" μάλιστα έφτασε σε σημείο να ισχυριστεί πως ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει την κλάση να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν έχει την ποιότητα για να παίξει στη Ρεάλ», έγραψε στο πρωτοσέλιδο της η «Marca». Η καταλανική «Mundo Deportivo» είχε τίτλο: «Μένει. Έριξε πόρτα στη Ρεάλ και γιόρτασε με χατ-τρικ την παραμονή του».

Κλείσιμο
el
marca


Από την άλλη η «AS» σημειώνει: «Αυτός χάνει» και η «Sport» έγραψε:«Ο Εμπαμπέ έριξε πόρτα στη Ρεάλ και ανανέωσε με την Παρί».

sas
sport


Βέβαια η γαλλική «L Equipe» είχε πρωτοσέλδιο τίτλο: «Γαλλία - Ισπανία 2-0». Είχε φωτογραφία του Κιλιάν Εμπαπέ και την ομάδα της Λιόν η οποία επικράτησε με 3-1 της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League γυναικών.



Από την μία η Παρί κέρδισε την Ρεάλ στην υπόθεση Εμπαπέ και από την άλλη η Λιόν πήρε τον τίτλο από την Μπαρτσελόνα. «Γαλλία-Ισπανία 2-0».




Ειδήσεις σήμερα

Τσίπρας, Κοσιώνη, Πανταζάρας: Ποιοι βρέθηκαν στις κερκίδες για τον τελικό Κυπέλλου

Ριψοκίνδυνη δοκιμασία πίσω από το θάνατό του 14χρονου; Οι μαρτυρίες που δείχνουν δυστύχημα

Επικίνδυνο παιχνίδι ανήλικων μέσω TikTok στο Βόλο - Πετάγονται ξαφνικά μπροστά σε διερχόμενα αυτοκίνητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης