Παναθηναϊκός: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Μετά από συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπέγραψε νέο συμβόλαιο δύο ετών με τον Παναθηναϊκό και έτσι θα μείνει έως το 2024  στον πάγκο της ομάδας της Αθήνας

5572362
Μια ημέρα μετά από την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού την περίοδο 2021-22 ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανανέωσε για 2 χρόνια το συμβόλαιο του με τους πράσινους. 

Αυτό έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης μετά από την συνέντηση του προπονητή με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο

Το συμβόλαιο του είχε διάρκεια έως το 2022 αλλά μετά από την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη και την πρόκριση της στον τελικό του Κυπέλλου μετά από 8 χρόνια ήταν αναμενόμενο να ανανεώσει. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

''Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic, συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του! Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.


Κλείσιμο


«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του», είπε ο προπονητής του Τριφυλλιού μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κλήθηκαν για κατάθεση οι δυο ψαράδες που είναι βασικοί ύποπτοι για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον 14χρονο από τα Σεπόλια

Ιστορική στιγμή: Φινλανδία και Σουηδία κατέθεσαν αίτημα ένταξης στο ΝΑΤΟ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης