Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Ισπανός Ματέου Λαόθ σφυρίζει τον τελικό Κυπέλλου
Ο Ισπανός διαιτητής που σφύριξε τον τελικό του Champions League 2021 θα διευθύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ
Διαιτητής από το πάνω ράφι από την κατηγορία elite της UEFA θα διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκούκαι ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 21/5 (20:00) στο ΟΑΚΑ.
Πρόκειται για τον Ισπανό Αντόνιο Ματέου Λαόθο οποίος την περασμένη σεζόν είχε σφυρίξει τον τελικό του Champions League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι (0-1).
Ο Αντόνιο Ματέου Λαόθ θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Πάου Ντέβις, Ρομπέρτο Παλομάρ, τέταρτο τον Μανούχο και τον Ρικάρντο Μπενγκοετσέα στο VAR με τον διεθνή (στο VAR) Ευαγγέλου. Παρατηρητής ορίστηκε ο Νίκος Αγαδάκος.
Ο Ισπανός ρέφερι έχει βρεθεί ξανά στο δρόμο ελληνικής ομάδας, καθώς είχε οριστεί στο Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 1-0 και πέρυσι στο Ομόνοια - Ολυμπιακός 0-0.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.