Νέα εμπλοκή στη αγορά της Τσέλσι από τον Μπέλι λόγω Αμπράμοβιτς

Νέα εμπλοκή στη αγορά της Τσέλσι από τον Μπέλι λόγω Αμπράμοβιτς

Όπως μετέδωσε το Sky Sports η αγορά της Τσέλσι από το fund που ηγείται ο Τόντ Μπέλι είναι στον αέρα καθώς η βρετανική κυβέρνηση δεν έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις που έχει ζητήσει από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς

abramovich_todd_boehly_art
Δεν έφτανε στους οπαδούς της Τσέλσι η πικρία για τον δεύτερο φετινό χαμένο τελικό από τη Λίβερπουλ στα πέναλτι (πρώτα το Λιγκ Καπ, προχθές το Κύπελλο), ήρθε και το ρεπορτάζ του Sky Sports να δημιουργήσει τεράστιο προβληματισμό.

Όπως αναφέρθηκε πριν από λίγο, στη βρετανική κυβέρνηση υπάρχει μεγάλη αμφιβολία για το αν η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών θα ολοκληρωθεί ως τα τέλη του μήνα, οπότε και λήγει η ειδική άδεια λειτουργίας που έχει πάρει η Τσέλσι προκειμένου να πουληθεί!



«Άνθρωποι που μετέχουν στις συζητήσεις αναφέρουν ότι τα αρμόδια υπουργεία δεν έχουν λάβει ακόμη τις εγγυήσεις που έχουν ζητήσει από τον κ. Αμπράμοβιτς για το που θα δοθούν τα δισεκατομμύρια λίρες από την πώληση. Κι αν αυτό δεν γίνει άμεσα τότε η Τσέλσι κιδνυνεύει με... αφανισμό, αφού θα αποκλειστεί από τις διοργανώσεις και θα μπει υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης».


Την είδηση επιβεβαίωσε και ο δημοσιογράφος του Sky Sports Μαρκ Κλίνμαν, κάνοντας λόγο για καταστροφικές συνέπειες εφόσον χαθεί η συγκεκριμένη προθεσμία...



Ειδήσεις σήμερα:

Εντολή Μπάιντεν για την επιστροφή του αμερικανικού στρατού στη Σομαλία


Η λέξη που αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο


Οι σκανδιναβικές χώρες δίνουν «εγγυήσεις ασφαλείας» σε Σουηδία και Φινλανδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης