Τσέλσι: Συμφωνία με εταιρεία κρυπτονομισμάτων για τη φανέλα της

Τσέλσι: Συμφωνία με εταιρεία κρυπτονομισμάτων για τη φανέλα της

Από τη σεζόν 2022-23 στη φανέλα της Τσέλσι θα διαφημίζεται εταιρεία κρυπτονομισμάτων - Η πρώτη συμφωνία του συλλόγου στην μετά Αμπράμοβιτς εποχή

chalseba
Ο Τοντ Μπέλι είναι εδώ και λίγες ημέρες το νέο αφεντικό της Τσέλσι και έχει δεσμευτεί να δώσει νέο αέρα στην ομάδα του Λονδίνου και φυσικά να την διατηρήσει στο κορυφαίο επίπεδο εντός και εκτός Μεγάλης Βρετανίας.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε σήμερα την πρώτη της εμπορική συμφωνία στην εποχή του Αμερικανού ο οποίος διαδέχτηκε τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Η ομάδα του Λονδίνου υπέγραψε συμφωνία με την Amber Group, εταιρεία κρυπτονομισμάτων, για να διαφημίζουν την WhaleFin (ναυαρχίδα του ομίλου) στη φανέλα της και συγκεκριμένα στο μανίκι της. Η συμφωνία θα έχει ισχύ από την σεζόν 2022-23.

Το συνολικό ποσό που θα εισπράξει η Τσέλσι θα είναι 23 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν. To ανάγλυφο σήμα της εταιρείας θα είναι στο μανίκι των ομάδων ανδρών και γυναικών της Τσέλσι.

Κλείσιμο


Η WhaleFin αντικαθιστά την προηγούμενη συμφωνία με τη Hyundai, η οποία από το 2017 κατέβαλε στην Τσέλσι τα μισά χρήματα ετησίως.

Οι Μπλε εισέρχονται στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξουν η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάινεντ. Είναι ήδη στον κόσμο αυτό η Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και η Μονακό.

Η Amber Group προχώρησε σε συμφωνία με την Ατλέτικο για χορηγία στο μπροστινό μέρος της φανέλας αξίας 42.000.000 τη σεζόν μέχρι το 2027.


Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανός εγκλωβισμένος στο Αζοφστάλ ζητά από τον Έλον Μασκ να βοηθήσει

«Ο μονάκριβός μου, ο Μάριός μου»: Θρήνος και ερωτήματα για τον ξαφνικό θάνατο του 7χρονου στη Θεσσαλονίκη

Ο εισαγγελέας ερευνά την καταγγελία για βιασμό κατά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης