Κέβιν Ντουράντ: Η φωτογραφία της συντρόφου του ΜακΚίσικ με τον πρωταθλητή

Κέβιν Ντουράντ: Η φωτογραφία της συντρόφου του ΜακΚίσικ με τον πρωταθλητή

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ, σύντροφος του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Σακίλ ΜακΚίσικ, έκλεψε την παράσταση με την εμφάνιση της στο ΣΕΦ και φωτογραφήθηκε και με τον πρωταθλητή του NBA, Κέβιν Ντουράντ - Η καταγωγή από την Ελλάδα και την Τουρκία

mak_durant
Σε κάθε της εμφάνιση ξεσηκώνει το ΣΕΦ. Θα την συναντήσει κανείς στα επίσημα μαζί με τις φίλες της και παρακολουθεί την ομάδα που παίζει ο σύντροφος της, ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Η Μπερίλ ΜακΚίσικ έχει γίνει τα δυο τελευταία χρόνια μεγάλη φαν του Ολυμπιακού αλλά πάνω από όλα η καρδιά της χτυπάει για τον Σακίλ ο οποίος από το 2019 είναι και επίσημα σύζυγος της.



Η εντυπωσιακή Μπέριλ ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Σακίλ και είχε δηλώσει για εκείνον πως όταν «καρφώνει είχα ανατριχίλες».

Η Μπέριλ έκλεψε την παράσταση στον αγώνα με την Μονακό που έδωσε πρόκριση στο Final-4 της Euroleague στον Ολυμπιακό και θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για να δει τον Σακίλ να παίζει στο 1ο του!


Κλείσιμο

Μετά από το παιχνίδι έτρεξε για να τον αγκαλιάσει ενώ στη συνέχεια έβγαλε και φωτογραφία με τον άσο του NBA, Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος είδε τον προημιτελικό. Πάντως με τον άσο των Nets φωτογραφήθηκε και ο Σακίλ.



Η κυρία ΜακΚίσικ είναι freelancer μοντέλο και από το 2019 ασχολείται με το Twitch, όπου παίζει on line παιχνίδια, με κόσμο να παρακολουθεί την ίδια και την εξέλιξη του game.

Ο πατέρας της είναι από την Σίβας της Τουρκίας και η μητέρα της από την Κωνσταντινούπολη με τον παππού της όμως να είναι από την Θεσσαλονίκη. Της αρέσει πολύ η Ελλάδα ενώ έχει ζήσει για χρόνια στην Τουρκία όπου έπαιζε ο Σακίλ.

Μετά από κάθε παιχνίδι τρέχει να του δώσει ένα φιλί για επιβράβευση ενώ η αλήθεια είναι ότι της αρέσει να παίζει συνεχώς με τα μαλλιά της, το χρώμα και το στυλ τους. Το ζευγάρι έχει δυο αγοράκια με το δεύτερο να γεννήθηκε πριν από λίγους μήνες στην Ελλάδα. 


Ειδήσεις σήμερα:

Άμπερ Χερντ για Ντεπ: Μου έσκισε το εσώρουχο και έβαλε τα δάχτυλά του μέσα μου ψάχνοντας ναρκωτικά

Τροχαίο με σοβαρά τραυματία στην Ηλιούπολη - Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Βουλιαγμένης

Βίντεο από drone δείχνει για πρώτη φορά τις μάχες των Ρώσων μισθοφόρων της Wagner στο Ντονμπάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης