Από το ΣΕΦ σε κλαμπ της Αθήνας με το μικρόφωνο στο χέρι ο Κέβιν Ντουράντ - Δείτε βίντεο

Από το ΣΕΦ σε κλαμπ της Αθήνας με το μικρόφωνο στο χέρι ο Κέβιν Ντουράντ - Δείτε βίντεο

Ο σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς τραγούδησε παρέα με τον καλό του φίλο, Μάικ Τζέιμς, μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονακό

kd-blast
Έναν ιδιαίτερο καλεσμένο είχε ένα μαγαζί της νυχτερινής Αθήνας το βράδυ της Τετάρτης, με τον Μάικ Τζέιμς να παραμένει στην πρωτεύουσα και μετά τον αποκλεισμό της Μονακό από τον Ολυμπιακό για να ξεναγήσει στα... στενά της τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και ο KD βρέθηκαν σε γνωστό κλαμπ όπου διασκέδασαν με τη μουσική αλλά... διασκέδασαν και τους θαμώνες του, με τον Ντουράντ να αρπάζει το μικρόφωνο και να τραγουδάει στους ήχους του «Big Amount» του ράπερ 2 Chainz.

Δείτε βίντεο:

Ο Κέβιν Ντουράντ τραγουδάει σε αθηναϊκό κλαμπ


Νωρίτερα ο Ντουράντ είχε βρεθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσει από κοντά το πέμπτο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονακό με φόντο την πρόκριση στο Final-4 του Βελιγραδίου, έχοντας δώσει το «παρών» και στο Πριγκιπάτο για το Game 4.



Δείτε βίντεο: Η απάντηση στον Ντουράντ για την «αποκάλυψη» του ΣΕΦ - Σε κλαμπ της Αθήνας με το μικρόφωνο στο χέρι ο σταρ του ΝΒΑ
Η απάντηση στον Ντουράντ για την «αποκάλυψη» του ΣΕΦ - Σε κλαμπ της Αθήνας με το μικρόφωνο...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης