Έναν ιδιαίτερο καλεσμένο είχε ένα μαγαζί της νυχτερινής Αθήνας το βράδυ της Τετάρτης, με τον Μάικ Τζέιμς να παραμένει στην πρωτεύουσα και μετά τον αποκλεισμό της Μονακό από τον Ολυμπιακό για να ξεναγήσει στα... στενά της τον Κέβιν Ντουράντ.
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και ο KD βρέθηκαν σε γνωστό κλαμπ όπου διασκέδασαν με τη μουσική αλλά... διασκέδασαν και τους θαμώνες του, με τον Ντουράντ να αρπάζει το μικρόφωνο και να τραγουδάει στους ήχους του «Big Amount» του ράπερ 2 Chainz.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.