Ολυμπιακός: Το γκολ του Λόπες με τον ΠΑΣ ήταν το σπουδαιότερο, αλλά δύσκολα θα αλλάξει την τύχη του

Ολυμπιακός: Το γκολ του Λόπες με τον ΠΑΣ ήταν το σπουδαιότερο, αλλά δύσκολα θα αλλάξει την τύχη του

Ο Λόπες έχοντας παροπλιστεί αγωνιστικά για καιρό έβγαλε αντίδραση σκοράροντας με τον ΠΑΣ το σημαντικότερο φετινό του γκολ με τον Ολυμπιακό αλλά δύσκολα αυτό θα αλλάξει τη μοίρα του.

lopes_goal
Ο Λόπες παρότι φέτος δεν έχει μεγάλο αριθμό συμμετοχών και γκολ έχει βάλει με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ασίστ έχει δώσει. Υπήρξε δε κομβικός στο Κύπελλο και με Λεβαδειακό αλλά και με Παναιτωλικό στη ρεβάνς.

Ο 26χρονος Ρόνι Λόπες - για τον οποίο η απόφαση που είχε ληφθεί ήταν να αποχωρήσει μετά το τέλος του δανεισμού του - φέτος έχει 23 ματς με 3 γκολ και 4 ασίστ. Και όμως όλα τα τέρματά του, εκτός από εξαιρετικά σουτ, είχαν και τη σημασία τους αλλά βέβαια κανένα δεν είναι σαν αυτό με τον ΠΑΣ από πλευράς σπουδαιότητας. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό του γκολ. Ένα γκολ... τίτλου.

Ο Λόπες με τον ΟΦΗ στην Κρήτη έκανε το 1-3 στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει τότε. Με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο έχει σκοράρει στην ήττα με 3-2 στη Λιβαδειά. Ένα γκολ που συνέβαλε στην πρόκριση των Ερυθρόλευκων. Και βέβαια το τέρμα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 3-2 στο Φάληρο, που είναι με διαφορά το σημαντικότερο γκολ του φέτος στον Ολυμπιακό και ενδεχομένως το σπουδαιότερο τέρμα τον τελευταίο μήνα στον σύλλογο (το οποίο ο ίδιος ο Λόπες ανέβασε και σε Insta Story του) με δεδομένη τη μεγάλη πίεση που υπήρχε, την αγωνιστική κατάσταση των Πειραιωτών αλλά και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Κλείσιμο



Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg43smn70o4x)


Πήρε παιχνίδι στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 3,5 μήνες

Ο Λόπες είχε να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα από τον Γενάρη. Για την ακρίβεια στις 23 Γενάρη από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δηλαδή σχεδόν 3,5 μήνες!!! Τελευταία χρονικά εμφάνισή του γενικά ως προς τις εγχώριες διοργανώσεις ήταν στο Κύπελλο και τις 9 Φλεβάρη με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και στην Ευρώπη με την Αταλάντα (στο ματς της 17ης Φλεβάρη). Να θυμίσουμε εδώ πως ο Πορτογάλος ήταν ανοιχτό να φύγει από τον Γενάρη αλλά τελικώς αυτό δεν συνέβη ενώ καιρό τώρα είχε ληφθεί απόφαση να μην μείνει. Έτσι παροπλίστηκε και αγωνιστικά με τον ίδιο πάντως να δηλώνει στη NOVA μετά το Ολυμπιακός - ΠΑΣ ότι δεν ήξερε το γιατί δεν έπαιζε και επιπλέον πως δεν ξέρει το που θα τον βρει το μέλλον (δηλαδή το τι μπορεί να γίνει τη νέα χρονιά).

Από πλευράς αριθμών προφανώς δεν είναι στο επίπεδο του Ροντρίγκες των 5 τερμάτων και της μία ασίστ σε 19 αγώνες, παρόλα αυτά και τα τρία γκολ του είχαν τη σημασία τους (κυρίως του ΠΑΣ φυσικά). Είναι αναμφίβολα δύσκολο πάντως να αλλάξει δραστικά το μέλλον του αυτό το τέρμα του με τον ΠΑΣ, σίγουρα όμως αφήνει μία θετική εικόνα και βγάζει ένα καλό πρόσημο σε αυτή τη φάση, ειδικά διότι ο Ολυμπιακός ήθελε πάση θυσία τη νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μπορεί το γκολ του αυτό να αλλάξει τα δεδομένα υπέρ του; Δύσκολο με 12 εκατ. ευρώ ρήτρα

Εάν θέλουμε να πάμε επί των οικονομικών τώρα: ο Λόπες έχει ένα συμβόλαιο με τη Σεβίλλη που ήταν κοντά στα 3 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός καλύπτει το μισό από αυτό: το 1.4 δηλαδή συν το ποσό που δόθηκε στην ισπανική ομάδα για τον δανεισμό του. Η ρήτρα που υπάρχει για αγορά του παίκτη είναι στα 12 εκατ. ευρώ. Με άλλα λόγια πολύ δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι με αυτά τα δεδομένα. Το μόνο που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να γίνει θα ήταν ένας νέος δανεισμός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg6qxve33zwp)


Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης