Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Η πρώτη ανάρτηση της μετά από τον θάνατο του παιδιού της

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Η πρώτη ανάρτηση της μετά από τον θάνατο του παιδιού της

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ «ανέβασε» στα social media φωτογραφία του συντρόφου της Κριστιάνο Ρονάλντο που αφιέρωσε το γκολ κόντρα στην Άρσεναλ στο νεκρό παιδί τους

tzo
Δέκα ημέρες μετά από την απώλεια του γιού τους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο κατά της διάρκεια της κύησης η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ "έσπασε" τη σιωπή της στα social media.

Η σύντροφος του CR-7 που έχασε τον γιο της αλλά κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της, καρπό του έρωτα της με τον Πορτογάλο, ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του χωρίς να σχολιάσει.



Είναι η φωτογραφία που δείχνει τον Ρονάλντο αφού έχει πετύχει γκολ απέναντι στην Άρσεναλ με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δείχνει στον ουρανό αφιερώνοντας το τέρμα στον γιό του που έφυγε τόσο πρόωρα. Ήταν το 100ο γκολ του στην Premier League και το πρώτο μετά από τον θάνατο του παιδιού του.

Στις 18 Απριλίου ο Κριστιάνο και η Τζορτζίνα είχαν ανακοινώσει την απώλεια του ενός από τα δίδυμα που κυοφορούσε η Ροντρίγκεζ και είχαν προκαλέσει παγκόσμια θλίψη.

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία.



Κλείσιμο
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή.

Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα», είχαν γράψει από κοινού την ημέρα εκείνη ο Κριστιάνο και η Τζορτζίνα.


Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε Οδησσό και Μικολάιβ - «Χτυπήσαμε» 114 στόχους ανακοίνωσε η Μόσχα

Σε πάνω από ένα χρόνο θα γίνει η δίκη, δεν υποχωρούμε στο αίτημα αποφυλάκισης, λέει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Η Ρωσία σχεδιάζει να κατασχέσει τρόφιμα από τη νότια Ουκρανία για να γεμίσει τα άδεια ράφια της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης