Φέρντιναντ για Ρονάλντο: «Αν δεν ήταν αυτός θα παλεύαμε για τη δεκάδα»

Φέρντιναντ για Ρονάλντο: «Αν δεν ήταν αυτός θα παλεύαμε για τη δεκάδα»

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, πήρε θέση για την κατρακύλα της ομάδας και για τον ρόλο του Κριστιάνο Ρονάλντο

25551409
H ήττα από την Λίβερπουλ και μάλιστα με σκορ 4-0 έχει προκαλέσει ακόμη πιο έντονους τριγμούς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους οπαδούς να είναι πλέον ανοιχτά κατά των Αμερικανών που έχουν αγοράσει την ομάδα.

Όλοι ανησυχούν για το μέλλον του κλαμπ με την ομάδα ν' ανακοινώνει την Μεγάλη Πέμπτη την πρόσληψη νέου προπονητή, του Έρικ Τεν Χαγκ.



Για την κατάσταση στην ομάδα μίλησε μια μεγάλη μορφή της, ο παλαίμαχος αμυντικός της, Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του: «Είδα μια πολύ κακή, μια άθλια εμφάνιση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έπρεπε να παλέψουν για να πάρουν μια εντός έδρας νίκη από την Νόριτς με 3-2.

Και στο τέλος σώθηκαν χάρη στον 37χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχουν το θράσος να λένε πως είναι αυτός το πρόβλημα για φέτος. Αν δεν ήταν αυτός, δεν μπορώ να φανταστώ που στο καλό θα ήταν αυτή η ομάδα! Θα παλεύαμε για να τερματίσουμε πάνω από την πρώτη δεκάδα».

Ειδήσεις σήμερα:

Λύσεις αναζητούν οι Αρχές για να παρακάμψουν την άρνηση της Πισπιρίγκου να αποκαλύψει τους κωδικούς της

Βροχές σήμερα στα δυτικά και βόρεια - Πάσχα με 25αρια

Φιλορώσοι αυτονομιστές λένε πως πήραν την Κρεμίμνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης