Προμηθέας: Επιστροφή Γιατρά μετά το «αντίο» του Ζούρου

Προμηθέας: Επιστροφή Γιατρά μετά το «αντίο» του Ζούρου

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ηλία Ζούρο ο Προμηθέας Πάτρας θα εμπιστευτεί ξανά την τεχνική ηγεσία της ομάδας στον Μάκη Γιατρά

5298126
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Μάκη Γιατρά στην κορυφή του πάγκου του Προμηθέα, καθώς ο 50χρονος τεχνικός και οι Πατρινοί συμφώνησαν μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Ο Ηλίας Ζούρος και ο Προμηθέας έλυσαν την συνεργασία τους μετά από τον αγώνα με την ΑΕΚ όπου και ο Έλληνας τεχνικός αποβλήθηκε μετά από ξέσπασμα προς τους διαιτητές και πλέον ο Μάκης Γιατράς επιστρέφει στη θέση από την οποία είχε αποχωρήσει τον Ιούνιο του 2021.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjcp2ycya73l)


Οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για «κλεισμένη υπόθεση» ανάμεσα στον Γιατρά και τον Προμηθέα με τον 50χρονο τεχνικό να αναλαμβάνει άμεσα την ομάδα και να απομένουν οι ανακοινώσεις.

Μάλιστα, όλα δείχνουν πως ο Γιατράς θα κοουτσάρει την ομάδα στο επερχόμενο παιχνίδι με το Λαύριο εκτός έδρας για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος (20/04, 17:00).

Κλείσιμο
Λίγες ώρες αργότερα η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοίνωσε τον Γιατρά:

Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την επιστροφή του Μάκη Γιατρά στον πάγκο της ομάδας μας, με τον Έλληνα τεχνικό να διαδέχεται τον Ηλία Ζούρο. Ο 50χρονος προπονητής και ο Προμηθέας είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι, καθώς συμπορεύτηκαν από το 2013 ως το καλοκαίρι του 2021!

Υποδεχόμαστε τον Μάκη Γιατρά πίσω στην οικογένειά του Προμηθέα και του ευχόμαστε να εκπληρώσει όλες τις ατομικές του φιλοδοξίες και παράλληλα να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της!»

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ένας «άλλος» Μακρόν: Ποζάρει γελαστός με ανοιχτό πουκάμισο που αποκαλύπτει το δασύτριχο στήθος του

Άσυλο ζήτησαν οι δυο Τούρκοι που έπεσαν με ανεμόπτερο στην Κάρυστο

Εμμανουήλ σε Σοφιάνα: «Ο Άρης έχει κορίτσι και ετοιμάζεται να παντρευτεί» - Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης