«Έχει ευθύνη ο Μαντσίνι για την τεράστια αποτυχία της Ιταλίας», δήλωσε ο Μπουφόν

«Έχει ευθύνη ο Μαντσίνι για την τεράστια αποτυχία της Ιταλίας», δήλωσε ο Μπουφόν

Ο εμβληματικός τερματοφύλακας της Ιταλίας και της Γιουβέντους, Τζίτζι Μπουφόν, δεν «μάσησε» τα λόγια του μιλώντας για τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας της χώρας του από την Βόρεια Μακεδονία

19526111
Σε συνέντευξη του στην ιταλική "La Stampa" ο Τζίτζι Μπουφόν καταλόγισε ευθύνες και στον Ρομπέρτο Μαντσίνι για τον αποκλεισμό της Ιταλίας από το Μουντιάλ από την Βόρεια Μακεδονία.

Ο σπουδαίος Ιταλός τερματοφύλακας που έχει 176 συμμετοχές στην εθνική ομάδα  της γειτονικής χώρας παραδέχτηκε πως ο Μαντσίνι είναι ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας της κατάκτησης του Euro 2020 αλλά έχει μεγάλες ευθύνες για τον αποκλεισμό από το World Cup 2022.



«Ο Μαντσίνι ήταν ο κύριος αρχιτέκτονας για την αναγέννησή μας, με την επιτυχία στο Euro. Παρόλα αυτά έχει επίσης ευθύνη μετά από την τεράστια αποτυχία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκλειστείς.

Ουδείς θα έλεγε κάτι αν η Ιταλία είχε αποκλειστεί στα πέναλτι από την Πορτογαλία, όμως μετά από την ήττα από την Βόρεια Μακεδονία, είναι πολύ πιο δύσκολο να αρχίσεις ξανά», θα πει ο Τζίτζι Μπουφόν.

la_stampa


Εν συνεχεία θα θυμηθεί και τον αποκλεισμό από την Σλοβακία στο Μουντιάλ του 2010: «Όταν η Σλοβακία μάς απέκλεισε στο Μουντιάλ του 2010, κατάλαβα πως τα πράγματα άλλαζαν και πως έπρεπε να είχαμε πανηγυρίσει και για την πρόκρισή μας στα τελικά. Έκτοτε, είχαμε αυταπάτες, ένδοξες στιγμές όπως στο Euro 2020, όμως δεν ήμουν λάθος.

Κλείσιμο
Είμαστε μοναδικοί, ξερουμε να συσπειρωνόμαστε σε δύσκολες στιγμές αλλά όταν δεν έχουμε τα πολύ μεγάλα κίνητρα, μπορούμε πλέον να χάνουμε από κάθε ομάδα».


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την έκρηξη στο Moskva, τη ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου στη Μαύρη Θάλασσα - Βυθίστηκε ή όχι;

Ποιο είναι το μυστικό πίσω από την επιτυχή αντιμετώπιση των Ρώσων από τον ουκρανικό στρατό

Καταθέτει σήμερα στο δικαστήριο η σύμβουλος ψυχικής υγείας που παρακολουθούσε τον Μπάμπη και την Καρολάιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης