Μοντένα: Το «buzzer-beater» της χρονιάς από τον τερματοφύλακα στο 90+1' για νίκη-μισή άνοδο!

Μοντένα: Το «buzzer-beater» της χρονιάς από τον τερματοφύλακα στο 90+1' για νίκη-μισή άνοδο!

Αδιανόητες στιγμές στη Μοντένα όπου η ομώνυμη ομάδα πήρε τη νίκη που τη φέρνει μια αγωνιστική μακριά από την απευθείας άνοδο στη Serie B χάρη σε γκολ του τερματοφύλακα στο 90+1', από τη μία εστία στην άλλη!

modena_-_goal_-_goalkeeper
Έχουν υπάρξει νικητήρια γκολ κάθε λογής. Την περασμένη σεζόν, η Λίβερπουλ πρόλαβε το «τρένο» της τετράδας στην Premier League εν πολλοίς χάρη στο «buzzer-beater» του Άλισον κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Ακόμα και εκείνη η κεφαλιά του Βραζιλιάνου κίπερ στην εκπνοή, όμως, ωχριά μπροστά σε αυτό που πέτυχε ο τερματοφύλακας της Μοντένα, συνδυάζοντας το γκολ της χρονιάς, με νίκη στο 90+1' και μισή... άνοδο!

Ο λόγος για τον 25χρονο Ρικάρντο Γκάνιο, κίπερ της ομάδας που αγωνίζεται στη Serie C από το 2019, ο οποίος προκάλεσε... παράκρουση στους φιλάθλους της Μοντένα που βρέθηκαν στο «Αλμπέρτο Μπράλια» για το κομβικό ματς απέναντι στην Ιμολέζε.

Η πρωτοπόρος Μοντένα είχε ισοφαριστεί μόλις στο 87' και έβλεπε τη διαφορά από τη 2η της βαθμολογία, Ρετζιάνα να μειώνεται στους δύο βαθμούς, ισάριθμες αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Για καλή της τύχη, όμως, ο Γκάνιο βάλθηκε να πετύχει το «buzzer-beater» των «buzzer-beater».

Ο πιο απρόσμενος «ήρωας» από τους έντεκα της Μοντένα, χρίστηκε σκόρερ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, επιχειρώντας απλά να γεμίσει τη μπάλα προς την επίθεση. Η δύναμη που έβαλε σε αυτήν, όμως και ο ανυποψίαστος κίπερ των αντιπάλων που είχε βγει σχεδόν στο σημείο του πέναλτι, είχαν ως αποτέλεσμα να «σκάσει» μπροστά του και με την τροχιά που πήρε να καταλήξει στα δίχτυα, βάζοντας «φωτιά» στην πόλη της Εμίλια-Ρομάνια.

Ένα γκολ που θα μείνει για πάντα χαραγμένο και κατά πάσα πιθανότητα θα σημάνει και την άνοδο της Μοντένα στη Serie B, καθώς πλέον απέχει +4 από τη 2η θέση και θέλει μόλις μία νίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να τη σφραγίσει και μαθηματικά.

Δείτε το «buzzer-beater» της χρονιάς:




Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μάνος Δασκαλάκης: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μια ανησυχία όταν ανακινήθηκε ο θάνατος της Τζωρτζίνας και βρισκόταν συνεχώς στα τηλεοπτικά μέσα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Χορήγηση και άλλων ουσιών εκτός από κεταμίνη δείχνουν τα επεισόδια της Τζωρτζίνας

Μετάλλαξη Omicron: Κύμα οργής στη Σαγκάη λόγω του lockdown, κάτοικοι σε πανικό λεηλατούν σούπερ μάρκετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης