Formula 1, Σαουδική Αραβία: Δε θα τρέξει στον αυριανό αγώνα ο Σουμάχερ

Formula 1, Σαουδική Αραβία: Δε θα τρέξει στον αυριανό αγώνα ο Σουμάχερ

Η Haas F1 Team ανακοίνωσε πως ο Γερμανός δε θα αγωνιστεί στο Grand Prix της Τζέντα μετά το ατύχημα που είχε στις δοκιμές

Mik_Schumaher
Ο Μικ Σουμάχερ σόκαρε με το τρομακτικό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, δεύτερου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Ο οδηγός της Haas έχασε τον έλεγχο της VF-22 κατά τη διάρκεια του Q2 και κατέληξε στον τοίχο της στροφής 12 της πίστας της Τζέντα. Σε ένα σημείο όπου αναπτύσσονται ταχύτητες της τάξης των 280 χιλιομέτρων/ώρα.



Κλείσιμο
Παρά την αρχική ανησυχία καθώς η τηλεοπτική κάλυψη δεν έδειχνε την κατάστασή του, ο Γερμανός απέφυγε τον τραυματισμό. Μετά την πρώτη αξιολόγηση στο ιατρικό κέντρο της πίστας, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, για προληπτικούς ελέγχους.

Παρότι ο γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ, είναι καλά στην υγεία του, κρίθηκε φρόνιμο να μην αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα. Μάλιστα, η Haas επιβεβαίωσε το προφανές: πως θα αγωνιστεί με ένα μονοθέσιο στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας.




Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης