Ο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο: «Μετά από την 2η προσπάθεια είπα πάμε για ρεκόρ Ευρώπης» - Δείτε βίντεο

Ο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο: «Μετά από την 2η προσπάθεια είπα πάμε για ρεκόρ Ευρώπης» - Δείτε βίντεο

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, σημείωσε ότι πίστεψε πως θα κάνει ρεκόρ Ευρώπης - Το «ευχαριστώ» του Γιώργου Πομάσκι

5541980
Μετά από τον θρίαμβο του στο Βελιγράδι και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το χρυσό μετάλλιο που κρέμασε στο στήθος του.

«Το μετάλλιο του αφιερώνω στους συγγενείς και τους φίλους που ήρθαν από τα Γρεβενά οδικώς. Μου έδωσε χαρά που ήταν εδώ. Είναι δύσκολο. Όλα τα αθλήματα έχουν τη δυσκολία τους. Να φτάσεις στην κορυφή και να μείνεις εκεί είναι το δύσκολο, ναι πίστευα ότι θα μπορούσα να φθάσω αθλητές όπως ο Πεντρόσο και ο Λαμέλα. Μπορούσα και σήμερα καταφέρω. Πίστευα ότι μπορούσα να κάνω μία μεγάλη επίδοση σήμερα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cinabcsss2ch)


Μετά το πρώτο άκυρο άδειασα. Πιστεύω ότι γίνεται να κάνω ακόμη μεγαλύτερα άλματα. Πρέπει να κάνω μία καλή προετοιμασία. Πρέπει να ανεβάσω όλες τις παραμέτρους. Γίνεται να κάνω παραπάνω. Γιατί όχι 8.70 στον ανοιχτό», είπε ο Μίλτος και συνέχισε:«Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να κερδίσω. Δεν ήταν τόσο δυνατό το επίπεδο. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν καλύτερο από όσο πίστευα.

Ημουν 100% σίγουρος για το πανελλήνιο ρεκόρ. Πίστευα ότι ο Τόμπλερ θα κάνει 8.35. Όταν έφυγαν από το ξενοδοχείο είχα καλή διάθεση. Με τρελαίνει ο αγώνας! Μετά το πρώτο άλμα, έκανα το δεύτερο και είπα πάμε για ευρωπαϊκό ρεκόρ (Σεμπάστιαν Μπάγερ, 8.71μ). Θα κάνω μία καλή προετοιμασία για να είμαι έτοιμος στο Παγκόσμιο του Ανοιχτού. Ελπίζω να είμαι καλά και υγιής».

Κλείσιμο
Από την πλευρά του ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι σημείωσε:«Για μένα ήταν το μόνο χρυσό που μου έλειπε. Ευχαριστώ που μου το χάρισες. Κανένας δεν ξέρει πού θα φτάσει. Εύχομαι να είναι υγιής και να συνεχίσει να βελτιώνεται».


Ειδήσεις σήμερα:

Στο εδώλιο σήμερα ο Φιλιππίδης για βιασμό κατ' εξακολούθηση και δύο απόπειρες - Συνεχίζεται η δίκη Λιγνάδη

Άγρια δολοφονία ομογενούς από την Τήλο: Βίντεο ντοκουμέντο με την 29χρονη Ειρήνη να εκλιπαρεί για βοήθεια

Καιρός σήμερα: Σφοδροί βοριάδες έως 9 μποφόρ, βροχές και χιόνια μικρής έντασης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης